Tanrıverdi Urganlı'da Seçim Bürosu Açtı - Son Dakika
Yerel

Tanrıverdi Urganlı'da Seçim Bürosu Açtı

Tanrıverdi Urganlı\'da Seçim Bürosu Açtı

AK Parti Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tanrıverdi, Manisa'nın Turgutlu ilçesine bağlı Urganlı kasabasında seçim bürosu açtı.

27.02.2014 18:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tanrıverdi, Manisa'nın Turgutlu ilçesine bağlı Urganlı kasabasında seçim bürosu açtı.

Tanrıverdi'nin Urganlı'da gerçekleştirdiği seçim bürosu açılışına Turgutlu Belediye Başkanı ve Ak Parti Turgutlu Belediye Başkan Adayı Serhat Orhan, Ak Parti İl Başkanı Murat Baybatur ve Ak Parti İlçe Başkanı Av. Mürşit Gedizli de katıldı. Kalabalık bir vatandaş topluluğunun hazır bulunduğu seçim bürosunun açılışının ardından Hüseyin Tanrıverdi ve Serhat Orhan vatandaşlarla sohbet ettiler. Öte yandan Urganlı'da Turgutlu Belediyesi ekiplerince yürütülen içme suyu hattı yenileme çalışmalarını da yerinde inceleyen Hüseyin Tanrıverdi ve Serhat Orhan burada yetkililerden yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldılar. Turgutlu Belediye Başkanı ve Ak Parti Turgutlu Belediye Başkan Adayı Serhat Orhan: "Yeni Büyükşehir yasasıyla birlikte artık bir mahallemiz olan Urganlımıza daha önce birçok hizmet götürdük. Bunu beldenin belediye başkanının hangi partiden olduğunu göz önünde tutarak değil, parti ayrımı yapmadan oradaki vatandaşlarımız için yaptık. Şimdi ise Urganlımızın en büyük sorunu olan su çilesine son vermek için çalışmalarımıza başladık. Dün itibarıyla başlayan çalışmaları bugün Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Hüseyin Tanrıverdi ile birlikte yerinde inceledik. İnşallah gece gündüz devam edecek olan çalışmalarımızla Urganlımızın paslanmış, hastalık saçan tüm içme suyu boruları yenilenmiş olacak. Urganlımıza hayırlı olmasını diliyorum." şeklinde konuştu. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tanrıverdi Urganlı'da Seçim Bürosu Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement