Tanrıverdi ve Akyol Gördes'te Rakiplerini Gölgede Bıraktı - Son Dakika
Yerel

Tanrıverdi ve Akyol Gördes'te Rakiplerini Gölgede Bıraktı

Tanrıverdi ve Akyol Gördes\'te Rakiplerini Gölgede Bıraktı

AK Parti MKYK Üyesi Manisa Milletvekili ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tanrıverdi, ilçelerde düzenlenen belediye meclis üyeleri tanıtımı kapsamında geldiği Gördes'te, vatandaşlar tarafından büyük ilgiyle karşılandı.

03.03.2014 11:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti MKYK Üyesi Manisa Milletvekili ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tanrıverdi, ilçelerde düzenlenen belediye meclis üyeleri tanıtımı kapsamında geldiği Gördes'te, vatandaşlar tarafından büyük ilgiyle karşılandı. Hafta içerisinde CHP ve MHP'nin büyükşehir belediye başkan adaylarının ziyaretlerini gölgede bırakan aday tanıtım gecesi tam anlamıyla izdihama yol açtı.

AK Parti MKYK Üyesi Manisa Milletvekili ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tanrıverdi, ilçelerde düzenlenen belediye meclis üyeleri tanıtımı kapsamında geldiği Gördes'te, vatandaşlar tarafından büyük ilgiyle karşılandı.Yüzlerce araçtan oluşan konvoy eşliğinde Gördes caddelerinde tur atan Tanrıverdi'ye, toplantının yapılacağı salonunu hınca hınç dolduran vatandaşların gösterdiği sevgi coştu adeta sel oldu. Belediye Düğün Salon ağzına kadar dolunca dışarıdaki vatandaşlar için projeksiyonla içerideki atmosfer yansıtıldı. Yaşanan büyük izdihamla gençlerin bulunduğu sahne kalabalıktan dolayı çöktü. Programa saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunarak başlandı.Programın başlangıcında okunan Sakarya adlı şiir ile tüm salonu çoştu. Konuşmalar tezahüratlarla sık sık bölündü. AK Partinin yeni seçim şarkısı olan Dombra'yla çoşku tavan yaptı.

İlk konuşmayı AK Parti Gördes ilçe başkanı Süleyman Doruk yaptı. Doruk yaptığı konuşmada; "Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Hüseyin Tanrıverdi, ağabeyimiz bizleri bugün de yalnız bırakmadı. Siz değerli Gördes halkı da ona yakışır şekilde bu salonu hınca hınç doldurdunuz. Sizlere bir kez daha teşekkür ediyoruz.

"GÖRDES'İN YOLUNU BİLMEYENLER BÜYÜKŞEHİR YASASIYLA GÖRDES'İN YOLUNU ÖĞRENDİLER"

Büyükşehir yasasının mimarı bugün tekrar sizlerle. Büyükşehir yasıyla köylerimize daha fazla hizmet götürmeyi amaçlayan Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Hüseyin Tanrıverdi'nin bu girişimlerini anayasa mahkemelerine kadar götürdüler. MHP ve CHP büyükşehir yasasına karşı geldiler şimdi hizmet getirmek için sıraya geçtiler. Gördes'in köylerimizin yolunu bilmeyenler bu yasa sayesinde buraların yolunu öğrendi. Öğrendiler ama onların hizmet anlayışı bir durak iki oturaktan ibaret. Bir durak iki oturağı da geçtik bu günlerde vatandaşımızın oyunu makara iplikle çalmaya çalışıyorlar.

Süleyman Doruk'tan sonra konuşmasını yapan AK Parti Manisa İl Başkanı Murat Baybatur sözlerine " Gördes yine yaptı yapacağını." Diyerek sözlerine başladı.

KARANLIĞA KAPALI AYDINLIĞA AÇIK BÜYÜK TÜRKİYE'NİN YENİDEN İNŞASI İÇİN

"1995 yılından bu yana aktif siyasetin içinde birisi olarak Gördes'e geldiğimiz her etkinlikte çoşkuyla karşılandık. Buradaki birlik ve beraberlik bizleri her zaman gururlandırıyor. Ben burada Muhammet Başkanımızın yaptıklarını anlatacak değilim.Ne kadar başarılı olduğunu ne kadar dürüst olduğunu zaten hepimiz biliyoruz. Allah yolunu açık etsin bu birlik ve beraberlik içerisinde hedefe yürüyeceğiz.

Bugün yakın tarihimizin en karanlık günlerinden 28 Şubat. Bu karanlık süreçte Başbakanımızı şiir okuduğu için cezaevine attılar. Cezaevinden çıktı ve şu sloganla çalışmalarına başladı. "Karanlığa kapalı aydınlığa açık büyük Türkiye'nin yeniden inşası için AK Parti." İşte biz böyle bir liderin arkasındayız. Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız ve Gördes Belediye Başkan Adayımıza desteklerinizi göstereceğinizden hiç şüphem yok." Dedi.

Konuşmasını yapmak üzere kürsüye gelen AK Parti Gördes Belediye Başkan Adayı Muhammet Akyol, çoşkuyla alkışlandı. "Gördes Sizinle Gurur Duyuyor." Sloganlarıyla konuşmalarına başlayan AKYOL;

AK PARTİ SİYASETİ HİZMET SİYASETİDİR

Gördes'i bugünlere sizlerle beraber taşıdık, geleceğe de sizlerle birlikte taşıyacağız. 5 yıl önce ne dediysek hepsini fazlasıyla yaptık. Merkezi hükümetle aynı dili konuşan belediyecilikle Gördes'te tarih yazacağız dedik ve şimdi yapılanlar ortada. Gördes'e 5 yılda 45 milyonluk yatırım kazandırdık. AK Parti hizmet siyasetidir. Bizim diğerleriyle en büyük farkımız budur. Biz seçimlere hazırlanırken bize muhtar bile olamazlar, bunlar çapulcu, bunlar köylü dediler. Seçim beyannamelerinde tam 13 kez 13 yerde merkezi hükümetin desteğiyle ifadesini kullandı dediler, merkezi hükümet Gördes'e ne yapacak ne getirecek dediler. Ogün onları söyleyenler şimdi bunları merkezi hükümet yaptı diye bunları ört pas etmeye çalışıyorlar.

Sevgili kardeşlerim artık bu ülkede manşetlerin dediği değil milletin dediği oluyor milletin. Bugün bizi vicdansızlıkla suçlayanlar. Dün bir kişilik yere 11 işçiyi doldururken, geçmişte işçilerin onuruyla, şerefiyle, haysiyetiyle oynayarak işten çıkartırken vicdanlarınız neredeydi. Biz açıkça siyaset yaptık, işten çıkardıklarımızın 5 kuruş alacakları yok, tazminatlarıyla birlikte hepsini ödedik. Ekibimizle gelir ekibimizle gideriz dedik. Sizin döneminizde ödemediğiniz işçilerin fazla mesailerini biz ödedik. Bizi vicdansızlıkla suçlayanlar önce kendi vicdanlarına baksınlar. Bugün köylerde vatandaşımızın duygularıyla oynuyorlar, her köyde işçi sözü veriyorlar. Bu kadar işçiyi nereye alacaklar, bu vicdansızlık değil mi?

AK Parti nasıl Türkiye'de 10 yılda tarih yazdıysa, biz de Gördes'te 5 yılda tarih yazdık. Hem geçmiş dönemlerin borçlarını ödedik hem de büyük hizmetlere imza attık. Kültür evinden, spor tesislerine, kum çakıl ocağından parke taşı üretim tesislerine, altyapı ve üst yapı çalışmalarına, oyun grupları ve çevre düzenlemesine kadar birçok işi beraber başardık. 50 yıldır yapılamayan barajları, göletleri, TOKİ konutlarını, 35 yataklı yeni devlet hastanesini, Kredi Yurtlar Kurumu'nu Gördes'e biz kazandırdık.

Devletin başına devletin geldiği günleri de gördük. O günlerde burada belediyedeydiniz. Gördes'e kazandırdığını bir tane yatırım gösterin. Vatandaşın topladığı paralarla yapılan üniversiteyi biz yaptık diye konuşuyorsunuz. Başka gösterecek bir şeyiniz yok çünkü. Gördes'i bıraktığımız yerden alıp geleceğe taşıyacağız diyorsunuz. Gördes'i bıraktığınız yerde bulabilirseniz alın taşıyın geleceğe.

VATANDAŞLARIMIZ SUYU MUSLUKTAN İÇECEK

Bizim hizmet anlayışımız insan odaklı. Yaptığımız girişimler sonucunda Kobaklar'dan içme suyu kazandıracağız. Vatandaşımız A kalite suyu musluktan içecek musluktan.

Manisa'da, Gördes'te mutlu bir gelecek için Ankara'yı, Manisa'yı Gördes'i el ele tutuşturarak bir kez daha AK Parti diyeceksiniz.Dedi.

Ardından konuşma yapan Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tanrıverdi, Gördes Belediyesi sayesinde ilçede 172 aileye TOKİ'den ev sahibi yaptıklarını hatırlatarak, "Yine bu yönde beklentilerin, bin 1500 kişinin TOKİ için başvuru yaptığını biliyoruz. İnşallah biz seçildiğimizde buraya yapılacak hizmetleri beraberce istişare ederek birlikte yapacağız.

BİN 1500 GÖRDESLİYE TOKİ MÜJDESİ

Tanrıverdi, bin 700 Gördeslinin TOKİ aracılığıyla ev beklediğini kaydeden Tanrıverdi, "Şunda bin 700 Gördesli hemşerim TOKİ aracılığıyla ev bekliyor. Şurada 44 günlük süre kaldı. Bizi iş başına getirdiğiniz el ele tutuşturdunuz yapacağımız ilk iş el ele verip TOKİ başkanının odasına gidip dayanmak ve Gördesli hemşerilerimize TOKİ'den ev kazandırmak olacak. Bu bir hayal mi? Elbette değil çünkü 172 tanesi yapılmış. Gerçek ortada. Şimdi MHP'li Ergün gelse, bin 700 konut talep eden hemşerilerime 'size konut üreteceğim' dese kimse inanır mı? İnanmaz. Niye inanmaz, çünkü sen 5 yılda 5 konut Manisa merkezde üretemedin. Niye ? Çünkü kendi işleri aksıyacak.

TANRIVERDİ'DEN YOL VE DÜĞÜN SALONU MÜJDESİ

Buradaki kalabalıktan da anlaşıyor ki bu salon Gördeslileri almıyor. Muhammet Başkanımızın da isteği üzerine Gördes'imize büyük bir salon kazandırmak ilk işlerimizden birisi olacak.

Öte yandan yollarımız için girişimlerimizi yaptık. İlerleyen aylarda Akhisar-Gördes- Demirci, Gördes- Salihli ve Köprübaşı-Gördes yollarını en kaliteli şekilde sizlerin hizmetine sunacağız.

DURAKLARI DA KENDİ REKLAMLARI İÇİN KOYDULAR

Büyükşehir yasasına karşı çıkanlar bugün köylerimize hizmet etmeye çalışıyorlar. Vatandaşımızı bir durak iki oturakla kandırmaya çalışıyorlar ama bizim vatandaşımız bu oyunlara kanmaz. O durakları da kendi reklamlarını koymak için yerleştirdiklerini benim vatandaşım çok iyi biliyor.

Biz onların biletini kestik. Hem de şoför muhalinden, hareket saati 30 Mart. Gördes'imiz de sonuçlar belli, Manisa da anket sonuçlarını biliyoruz." dedi.

Tanrıverdi, son olarak Gördes ilçesi ve Manisa Büyükşehir için destek istedi. Konuşmaların sonunda Gördes AK Parti meclis üyeleri sahneye çağrıldı ardından partiye yeni katılanlara rozet takılarak program sona erdi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tanrıverdi ve Akyol Gördes'te Rakiplerini Gölgede Bıraktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement