Taraftar Passolig Başvuru Standı Açtı - Son Dakika
Spor

Taraftar Passolig Başvuru Standı Açtı

Taraftar Passolig Başvuru Standı Açtı

Yeni Malatyaspor taraftarı Passolig başvuru standı açtı.

24.07.2015 17:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yeni Malatyaspor taraftarı Passolig başvuru standı açtı. Passolig başvuruları eski belediye meydanına kurulan stantta yapılabilecek.

PTT 1. Lig'de mücadele eden takımlarına destek olmak isteyen Malatyalı futbolseverler Passolig başvuru standı açtı. "Passolig kartınız hazır mı?" sloganıyla stant açan taraftarlar, her gün 13.00 ile 19.00 saatleri arasında taraftarlara Passolig kartı almaları konusunda yardımcı oluyor.

TARAFTAR MELİH SOYSAL: "BAŞVURU YAPANI KIZILAY'A YÖNLENDİRİYORUZ"

Konuyla ilgili bilgi veren Malatyaspor taraftarı Melih Soysal, sarı-kırmızılı taraftarları Passolig konusunda bilinçlendirmek için başvuru stantları açtıklarını söyledi. Soysal, "Taraftarımız Passolige gereken ilgiyi gösteriyor ancak yine de bu ilgi bizim büyüklüğümüze yakışmıyor. Biz düşündük bu sayıyı nasıl arttırabiliriz diye. ve aklımıza böyle bir fikir geldi. Halktan da bize olumlu dönüşü oldu. Çünkü belli bir yaşın üzerindeki vatandaşlar internetle uğraşamıyor. Biz de onlara burada yardımcı oluyoruz. Biz hem sosyal sorumluluk örneği de ortaya koyuyoruz. Burada başvurusunu yaptığımız vatandaşı daha sonra yan taraftaki Kızılay'ın kan aracına yönlendiriyoruz. Ben Malatyalı futbolseverleri Passolig konusunda bilinçli olmaya çağırıyorum. Futbolseverler 13.00 ile 19.00 saatleri arasında Eski Belediye Meydanı'ndaki başvuru standımıza gelebilirler. Arkadaşlarımız gerekli her türlü kolaylığı sağlayacaktır" açıklamasında bulundu.

TARAFTAR TARGET KARAMAN: "100 KAYIT YAPTIK"

Sarı-kırmızılı taraftar Target Karaman da amaçlarının Passolig başvurularını arttırmak olduğunu ifade etti. Karaman, "Çoğu insanın bilişimle ilişkisi yoktur. Biz de bunu düşünerekten yola çıktık. Dedik ki böyle bir stant kuralım. Sağ olsun Battalgazi Belediye Başkanımız Sayın Selahattin Gürkan bize yardımcı oldu. Biz bu işi ücretsiz yapıyoruz. Bu şekilde de Malatyaspor'a ne kadar bağlı olduğumuzu gösteriyoruz. Passolig başvurusunun güncel sayısının bin 500'ün üzerinde olduğunu gördük. Biz bugün 100 tane kayıt yaptık. Bu şekilde giderse biz sezon başlayana kadar 500 olacağını düşünüyoruz" şeklinde konuştu. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Taraftar Passolig Başvuru Standı Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement