Jose Sosa, Beşiktaş'a Mesaj Gönderdi - Son Dakika
Spor

Jose Sosa, Beşiktaş'a Mesaj Gönderdi

Beşiktaş'tan Milan'a transfer olan Jose Sosa, sosyal medya hesabından Türkçe bir mesaj yayımlayarak Siyah-Beyazlılara mesaj gönderdi.

31.08.2016 07:49  Güncelleme: 10:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş'tan İtalya'nın Milan ekibine 7.5 milyon Euro karşılığında transfer olan Arjantinli yıldız Jose Sosa, Siyah-Beyazlıları unutmadı. Yıldız oyuncu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Beşiktaş'a mesaj gönderdi. Arjantinli oyuncu, kendi sosyal medya hesabından Türkçe şu açıklamayı yaptı:

"BEŞİKTAŞ TARAFTARINI SELAMLAMAK İSTİYORUM"

"Merhaba, hiç kimseyi rahatsız etmek istemediğimden şu ana kadar sessiz kalmayı tercih ettim. Ancak uzun bir aradan sonra tüm Beşiktaş taraftarını buradan selamlamak istiyorum.

"HAYATIM BOYUNCA HAFIZAMDAN SİLİNMEYECEK"

Beşiktaş Kulübü'nde ve İstanbul şehrinde çok güzel 2 yıl yaşadım. Beşiktaş taraftarı, kulüp çalışanları, takım arkadaşlarım, herkes bana çok iyi davrandı. Bu iki yıl zarfında lig şampiyonluğu yaşadık. Boğazda başlayan ve Vodafone Arena'da devam eden kutlamalar hayatım boyunca hafızamdan silinmeyecek. İnanılmazdı. Bugün futbol hayatıma başka bir yerde devam etsem de, Beşiktaş taraftarı kalbimden asla silinmeyecek. Çok teşekkür ederim Beşiktaş." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Fotomaç

Jose Sosa, Beşiktaş\'a Mesaj Gönderdi
Kaynak: Sporvadisi.com

Son Dakika Spor Jose Sosa, Beşiktaş'a Mesaj Gönderdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement