Taraftarın Açtığı Passolig Standında 350 Başvuru Alındı - Son Dakika
Spor

Taraftarın Açtığı Passolig Standında 350 Başvuru Alındı

Yeni Malatyaspor taraftarının Passolig satışlarını arttırmak için açtığı başvuru standında 2 günde 350 başvuru alındı.

26.07.2015 12:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yeni Malatyaspor taraftarının Passolig satışlarını arttırmak için açtığı başvuru standında 2 günde 350 başvuru alındı.

Eski Belediye Meydanı'na kurulan stantta elektronik bilet Passolig konusunda futbolseverleri bilinçlendiren sarı-kırmızılı taraftarlar, 2 günden 350 başvuru aldı.

PTT 1. Lig'de mücadele eden takımlarına destek olmak isteyen bir grup gönüllü taraftar, açtıkları Passolig başvuru standında futbolseverlerin yoğun ilgisiyle karşılaştı. "Passolig kartınız hazır mı?" sloganıyla stant açan taraftarlar, her gün 13.00 ile 19.00 saatleri arasında taraftarlara Passolig kartı almaları konusunda yardımcı oluyor.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Malatyaspor taraftarı ve stant sorumlusu Melih Soysal, Malatyalı futbolseverlerin açtıkları standa büyük ilgi gösterdiği söyledi. Soysal, "Belli bir yaşın üzerindeki vatandaşlar internetle uğraşamıyor. Biz de onlara burada yardımcı oluyoruz. Biz hem sosyal sorumluluk örneği de ortaya koyuyoruz. Burada başvurusunu yaptığımız vatandaşa Passolig ile ilgili her şekilde yardımcı oluyoruz. 2 günden 350 başvuru aldık. Şuan Passolig sıralamasında Göztepe ile yarışıyoruz. Umarım Malatyalı futbolseverler ilgiyi daha da arttırırlar. Futbolseverler 13.00 ile 19.00 saatleri arasında Eski Belediye Meydanı'ndaki başvuru standımıza gelebilirler. Arkadaşlarımız gerekli her türlü kolaylığı sağlayacaktır" dedi. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Taraftarın Açtığı Passolig Standında 350 Başvuru Alındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement