Taraftarın Batalla Hasreti Diniyor - Son Dakika
Güncel

Taraftarın Batalla Hasreti Diniyor

Taraftarın Batalla Hasreti Diniyor

Taraftarın Batalla hasreti diniyor Bursaspor Kulübü'nden 2 yıl önce teknik direktör Chiristoph Daum ile yaşadığı sorunlar nedeniyle ayrılan ve Çin'in Beijing Guoan takımına transfer olan Pablo Martin Batalla yeniden yuvaya dönüyor.

12.01.2016 14:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Taraftarın Batalla hasreti diniyor

Bursaspor Kulübü'nden 2 yıl önce teknik direktör Chiristoph Daum ile yaşadığı sorunlar nedeniyle ayrılan ve Çin'in Beijing Guoan takımına transfer olan Pablo Martin Batalla yeniden yuvaya dönüyor.

Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun oyuncu kurucu olarak görev yapan Filipe Josue'den umudu kesince, Bursaspor Yönetim Kurulu eski kaptanları Pablo Martin Batalla ile temasa geçti. Başkan Recep Bölükbaşı, önce Batalla'nın kulu Beijing Guoan ile bonservis konusunda anlaştı. Ardından Arjantinli yıldız ile yapılan görüşmeler olumlu şekilde sürdü. Dün İstanbul'a oradan da bu sabaha karşı Bursa'ya gelen Pablo Martin Batalla'yı Özlüce Tesisleri önünde onlarca taraftar bekledi. Taraftarların sevgi gösterilerinin artması üzerine Arjantinli oyuncu Başkan Recep Bölükbaşı ve yöneticilerle masaya oturmadan önce kapıya kadar gelerek taraftarlarla tek tek tokalaştı.

Ardından Bursaspor atkısı ile poz veren Pablo Martin Batalla, daha sonra Başkan Recep Bölükbaşı ile bir araya geldi. İki taraf arasında bir sorun çıkmazsa Arjantinli oyuncu yarın Acıbadem Bursa Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilecek. Kulüpten edinilen bilgiye göre, Pablo Martin Batalla ile bir değişiklik olmaması halinde Perşembe günü sözleşme imzalayacak.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Taraftarın Batalla Hasreti Diniyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement