Taraftarlar Emenike'yi Önce Yuhalamış Ardından Özür Dilemiş - Son Dakika
Spor

Taraftarlar Emenike'yi Önce Yuhalamış Ardından Özür Dilemiş

Taraftarlar Emenike\'yi Önce Yuhalamış Ardından Özür Dilemiş

Birleşik Arap Emirlikleri ekiplerinden Al Ain'de forma giyen Emenike, önce taraftarların tepkisine maruz kaldı, ardından taraftarlar kendisinden özür diledi.

15.11.2015 14:45  Güncelleme: 14:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe'den kiralık olarak Birleşik Arap Emirlikleri'nin Al Ain takımında forma giyen Emmanuel Emenike taraftarın hareketi karşısında duygulanmış. Lige çok iyi bir başlangıç yapan ve golleri ardı ardına sıralayan Nijeryalı futbolcu, son maçlarda beklenen performansı gösteremeyince tribünler tarafından yuhalanmıştı.

SAHAYI TERK ETMİŞTİ

Golcü futbolcu aynı olayı sarı-lacivertli forma ile de yaşamış, geçen sezonun 25. haftasında Kadıköy'de oynanan Beşiktaş derbisinde tribünlerden gelen tepkilerin ardından ilk yarıda formasını çıkarıp sahayı terk etmişti.

TARAFTARLAR ÖZÜR DİLEMİŞ

Ancak Al Ain taraftarının yıldız futbolcudan özür dilediği ortaya çıktı. Emenike konuyla ilgili yaptığı açıklamada, taraftarların hafta içerisinde idmana gelerek kendisiyle konuştukları ve yaptıkları hareketten dolayı özür dilediklerini söyledi.

"İÇTEN BİR ŞEKİLDE KABUL ETTİM"

Deneyimli futbolcu, "Sanırım taraftarlar benim şu an buradaki her şeye alışma evresinde olduğumu unutuyor ve benim için sabırsızca davranıyorlar. Ancak ben şu ana kadar kötü bir şey de yapmadım. Taraftarlar bu hareketin ardından antrenmana gelerek benden özür dilediler. Ben de bu özrü içten bir şekilde kabul ettim" dedi.

"GYAN'A DA AYNISINI YAPTILAR"

Emenike şöyle devam etti: "Burada gol atmak için varım ve gollerin akacağını biliyorum. Aynı şeyi burada olduğu dönemde Asamoah Gyan'a da yaptılar. Dolayısıyla verdikleri mesajı anlıyorum. Şimdi artık sanırım onların beklediğinden fazlasını da vermeye hazırım."

Son Dakika Spor Taraftarlar Emenike'yi Önce Yuhalamış Ardından Özür Dilemiş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement