Taraftarlar yenen gollerde hatası olan Lemos'a tepki gösterdi - Son Dakika
Spor

Taraftarlar yenen gollerde hatası olan Lemos'a tepki gösterdi

Fenerbahçeli taraftarlar, Vincent Aboubakar'ın attığı gollerde hata yapan Uruguaylı stoper Lemos'u sosyal medyadan eleştiri yağmuruna tuttu. Derbide oynatılmaması gerektiğini savunan taraftarlar, 24 yaşındaki futbolcunun Aboubakar'la baş edemediğini dile getirdi.

29.11.2020 20:19  Güncelleme: 20:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş, derbinin ilk yarısında Fenerbahçe'ye karşı üstün bir oyun sergiledi.

Fenerbahçe'nin Beşiktaş ile oynadığı maçta Serdar Aziz'in yerine sürpriz bir şekilde 11'de başlayan Lemos'un, Abobuakar'ın attığı 2 golde de hata yapması taraftarları çıldırttı.

Taraftarlar yenen gollerde hatası olan Lemos'a tepki gösterdi

"UYSAL BİR STOPER"

Sarı lacivertliler taraftarlar sosyal medyadan Uruguaylı spotere ağır eleştirilerde bulundu. Lemos'un oynatılmaması gerektiğini savunan taraftarlar, 24 yaşındaki futbolcunun Aboubakar'la baş edemediğini ve uysal bir stoper olduğunu yazdı.

Taraftarlar yenen gollerde hatası olan Lemos'a tepki gösterdi
Taraftarlar yenen gollerde hatası olan Lemos'a tepki gösterdi
Taraftarlar yenen gollerde hatası olan Lemos\'a tepki gösterdi

Son Dakika Spor Taraftarlar yenen gollerde hatası olan Lemos'a tepki gösterdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Ali Ulvi: Lemos'un geldiği takım Las Palmas ve kendisi de yıldız öylemi, Bu Lemos'u kim izlemiş ne görmüş de almış gözleriyle izlememiş besbelli ,birde bu başlığı atan arkadaşı tebrik ederim. Bence yanlış birimde çalışıyor. 0 0 Yanıtla
  • hakan: fenerbahçe yılların birikimlerini (manevi) teker teker harcıyor, gs geldi yendi 21 yıl sonra, trabzon geldi yendi 36 yıl sonra, bjk geldi yendi 15 yıl sonra... şimdi ali başkan bakalım ne diyecek ? bence başkanlığı bırakması lazım, olmuyor, o da istemez elbet, ama doku tutmuyor... 0 0 Yanıtla

Advertisement