Tarhan, Kentin Sorunlarını Sunum ile Anlattı - Son Dakika
Yerel

Tarhan, Kentin Sorunlarını Sunum ile Anlattı

Tarhan, Kentin Sorunlarını Sunum ile Anlattı

CHP Kocaeli Milletvekili Adayı Tahsin Tarhan, Körfez Ticaret Odası’nda bir sunum gerçekleştirerek kentin sorunlarını anlattı.

28.05.2015 09:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Kocaeli Milletvekili Adayı Tahsin Tarhan, Körfez Ticaret Odası'nda bir sunum gerçekleştirerek kentin sorunlarını anlattı.

Körfez Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya gelen ve burada üyelere Kocaeli'nin sorunları hakkında sunum yapan Tarhan, Kocaeli'nin bir kimliğe ihtiyacı olduğunu dile getirdi. Katıldığı toplantı ve ziyaretlerinde kentteki kimlik sorununa vurgu yapan CHP Kocaeli Milletvekili Adayı Tarhan, "Kocaeli'nin bir kimliğe ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. Kenti ileriye taşıyacak bir marka yaratmalıyız. Hereke halısıyla, pişmaniyesiyle, simidiyle, Nikomedya'dan gelen kültürüyle, Osman Hamdi'siyle, Anibalı'yla Çoban Mustafa Paşa Camisi'yle bir kültür ve turizm şehri oluşturmalıyız. Bu kent sadece sanayiyle ayakta kalmaz" dedi.

Kocaeli'de en büyük sorunun altyapı olduğunu söyleyen Tahsin Tarhan, "Kocaeli'de çarpık sanayileşme ve dağınık nüfus artışı gerçekleşmekte. Cumhuriyet Halk Partisi olarak rant ekonomisinden üretim ekonomisine geçmeyi hedefliyoruz. Bu üretim, alt yapısı tamamlanmış tarım alanları oluşturulmuş, bilgi teknolojisiyle desteklenmiş olur. Ben aynı zamanda bir fotoğraf sanatçısıyım Kocaeli'ye bakmıyorum, kenti görüyorum. Sorunları biliyorum" diye konuştu. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tarhan, Kentin Sorunlarını Sunum ile Anlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement