Tarihçi Yazar Zeynel'in Acı Günü - Son Dakika
Yerel

Tarihçi Yazar Zeynel'in Acı Günü

Tarihçi Yazar Zeynel\'in Acı Günü

Erzurum eğitim camiasının sevilen isimlerinden tarihçi yazar Abdurrahman Zeynel’in oğlu Dr. Melih Zeynel genç yaşta hayatını kaybetti.

20.02.2016 15:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erzurum eğitim camiasının sevilen isimlerinden tarihçi yazar Abdurrahman Zeynel'in oğlu Dr. Melih Zeynel genç yaşta hayatını kaybetti.

Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesi'nde girdiği ameliyat sonrası tüm müdahalelere rağmen sağlığına kavuşamayan Dr.Melih Zeynel'in vefatı Erzurum'u yasa boğdu.

Araştırmacı-Yazar Abdurrahman Zeynel'in oğlu, Dr. Melih Zeynel (32) Aşkale'de aile hekimi olarak görev yapıyordu. Önceki gün ani rahatsızlanarak Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Zeynel, Yoğun Bakım Ünitesi'ne alınmıştı. Evli ve bir çocuk babası olan Zeynel gece geç saatlerde hayatını kaybetti.

Dr.Melih Zeynel'in cenazesi bugün Narmanlı Cami'inde ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Abdurrahman Gazi Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Cenaze törenine AK Parti Erzurum Milletvekilleri İbrahim Aydemir, Mustafa Ilıcalı, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hikmet Koçak, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Hüseyin Koçan, Aşkale Belediye Başkanı Enver Başaran, ERVAK Başkanı Erdal Güzel, Matbaacılar Odası Başkanı Hikmet Karaca, basın mensupları, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri, öğretmenler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

HALK SAĞLIĞI MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN TAZİYE MESAJI

Genç yaşta hayatını kaybederek tüm Erzurum'u yasa boğan Dr. Melih Zeynel için Erzurum Halk Sağlığı Müdürü Dr. Mahmut Uçar bir taziye mesajı yayınladı. Uçar, "Müdürlüğümüzde Aile Hekimi olarak görev yapan Dr. Melih Zeynel'in ani ölümü başta kurumumuz olmak üzere tüm sevenlerini yasa boğdu." dedi. Herkes tarafından sevilen ve değerli bir dostunu kaybettiğini ifade eden Uçar, "Üzüntülerimi ifade edecek bir kelime bulamıyorum. Kendisi hem bir dost ve hem de iyi bir kardeşimizdi. Başta ailesine, sevenlerine ve dostlarına başsağlığı diliyorum. Hepimizin başı sağolsun" ifadelerini kullandı. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tarihçi Yazar Zeynel'in Acı Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement