Tarihi Köprüde Mutlu Son - Son Dakika
Yerel

Tarihi Köprüde Mutlu Son

Tarihi Köprüde Mutlu Son

Yığılca’nın kaderini değiştirecek, hem ona yakın gurup köyünün hem de devam eden Yığılca ilçesi güney çevre yolunun bağlantısını sağlayacak Güneyaltı mevkiinde kurulacak Gökçeağaç köprüsünde ciddi ilerleme sağlandı.

30.12.2015 16:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yığılca'nın kaderini değiştirecek, hem ona yakın gurup köyünün hem de devam eden Yığılca ilçesi güney çevre yolunun bağlantısını sağlayacak Güneyaltı mevkiinde kurulacak Gökçeağaç köprüsünde ciddi ilerleme sağlandı.

Yığılca Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit şimdiye kadar olduğu gibi ilçenin çok önemli bir sorununun çözümü noktasında da netice elde etti. Proje hakkında görüşlerini dile getiren Yiğit "Bu köprünün hem girişi hem de çıkışı yönündeki yollarımız açıldı, sadece köprü bağlantısının bitmesini bekliyoruz. Bunun için 3 vekilimiz bölgede inceleme yaptılar. Ankara'dan da gerekli desteği sağladılar. Bütün ön çalışmalar bitti. 2016 yılında da yapımına geçilecek. Köprümüzün yapılmasıyla yolumuz 8 km kısalacak ve mermer, taş, hafriyat benzeri yük taşıyan araçlar şehir içine girmeden bu köprüyü kullanarak ulaşım sağlayacak. Bu, ayrıca yapımı devam eden çevre yolumuzunda geçişi olacak" dedi. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tarihi Köprüde Mutlu Son - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement