Tarihi Mekanda Tanıştılar O Mekanda Nikahları Kıyıldı - Son Dakika
Yerel

Tarihi Mekanda Tanıştılar O Mekanda Nikahları Kıyıldı

Tarihi Mekanda Tanıştılar O Mekanda Nikahları Kıyıldı

Bilecik Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Personeli Engin Kesikbaş ile Ebru Demir Kesikbaş’ın nikah töreni, Tarihi Saat Kulesi’nde gerçekleştirildi.

27.07.2015 21:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Personeli Engin Kesikbaş ile Ebru Demir Kesikbaş'ın nikah töreni, Tarihi Saat Kulesi'nde gerçekleştirildi.

Belediye Başkanı Selim Yağcı, gerçekleştirilen nikah töreninde, çiftin mutluluğuna şahitlik ederek, evlilik cüzdanlarını verdi. Çiftin ailelerinin de katıldığı nikah töreninde ayrıca, Engin Kesikbaş için hazırlanan doğum günü pastası kesildi.

Belediye Başkanı Selim Yağcı, nikah töreninde yaptığı konuşmada çifte mutluluklar dileyerek, "Bugün burada gülen yüzlerle başlayan bu törenin her zaman bu şekilde, bu mutlulukta ve bu güzellikte olmasını diliyorum. Arkadaşlarımızın en kötü günlerinin böyle olmasını temenni ediyorum. İnşallah ömür boyu iyi günde ve kötü günde birbirlerinin destekçisi olurlar. Çünkü hayatta hep çıkışlarla değil inişlerle de karşılaşıyoruz, çeşitli sıkıntılar da olabiliyor. Ben her iki arkadaşıma da mutluluklar diliyorum. Belediye başkanları aslında evlilik cüzdanlarını hep hanımefendilere verirler ama ben hakimlik mesleğinden gelmiş bir belediye başkanı olarak, bu sorumluluğu her iki arkadaşımıza da teslim etmek istiyorum. Çünkü evlilik önemli ve büyük bir sorumluluktur. Ben arkadaşlarıma tekrar ömür boyu mutluluklar diliyorum" dedi.

Belediye Başkanı Selim Yağcı, daha sonra evlilik cüzdanlarını eşlere teslim etti. Yeni evlenen genç çift ise, çok mutlu olduklarını ve bu tarihi mekanda ilk defa bir nikah kıyıldığını ve bu nikahında kendilerinin olduğunu belirterek, "Biz birbirimiz ilk defa burada gördük ve sevdik. Bu sevgimizi de en güzel bu şekilde süslendireceğimizi düşündük ve bunu gerçekleştirdik. Burada kıyılan ilk nikah ve belediye başkanımız Sayın Selim Yağcı beyinde şahitliğiyle çok güzel oldu. Çok karmaşık duygularımız şuan kelimelerle ifade edemiyoruz" dedi. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tarihi Mekanda Tanıştılar O Mekanda Nikahları Kıyıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement