Tarihi Şakirpaşa Camii ile Çobanlı Konağı'nın Yolu Yapılıyor - Son Dakika
Yerel

Tarihi Şakirpaşa Camii ile Çobanlı Konağı'nın Yolu Yapılıyor

Tarihi Şakirpaşa Camii ile Çobanlı Konağı\'nın Yolu Yapılıyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Arapgir ilçe merkezi içinde bulunan Çobanlı Mahallesi’nde yol genişletme ve düzenleme çalışmaları yapıyor.

23.06.2015 16:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Arapgir ilçe merkezi içinde bulunan Çobanlı Mahallesi'nde yol genişletme ve düzenleme çalışmaları yapıyor.

Konuyla ilgili yapılan açıklamada, 2 buçuk kilometre uzunluğundaki mahalle yolunda alt yapı çalışmalarının büyük bir bölümünü tamamlayan Malatya Büyükşehir Belediyesinin, ara sokakları da standartlara uygun hale getirdiği belirtildi. Açıklamanın devamında, "Tarihi Şakirpaşa Camii ile Çobanlı Konağı'nın da ulaşımını sağlayan mahalle yolu kilit taşı yapımına hazır hale getirilirken, ayrıca kısmi yol genişletmeleri, viraj düzeltmeleri ve şarampoller de yapıldı" denildi.

Yapılan yol çalışmalarıyla Arapgir'in en eski tarihi yapılarından olan Şakirpaşa Camii ile Çobanlı Konağı'nın güzelliklerinin ortaya çıkacağını belirten mahalle sakinleri, çalışmalardan dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır'a teşekkür ettiler. Yollarının çok güzel bir hale geleceğini ifade eden vatandaşlar, "Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Çakır, Arapgir ilçemize gelerek tarihi yapılarımız Şakirpaşa Camii ile Çobanlı Konağını gezmişti. Mahallemizin sorunlarını kendisine ilettik. Sağ olsun sorunlarımızla ilgilenip bize yardımcı oldu ve ortaya bu tablo çıktı. Başkanımız Arapgir'in turizmine katkı sağladığı gibi yol sorunumuzu da çözdü. Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Çakır'a şükranlarımızı sunuyoruz" dediler. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tarihi Şakirpaşa Camii ile Çobanlı Konağı'nın Yolu Yapılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement