Tarihi Surlardan Atlamaya Kalktı - Son Dakika
Güncel

Tarihi Surlardan Atlamaya Kalktı

Tarihi Surlardan Atlamaya Kalktı

Bursa’da tarihi surlara çıkan bir kişi intihara kalkışırken, toplanan meraklı vatandaşlar ise cep telefonuyla görüntü çekme telaşına düştü.

25.04.2014 09:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'da tarihi surlara çıkan bir kişi intihara kalkışırken, toplanan meraklı vatandaşlar ise cep telefonuyla görüntü çekme telaşına düştü.

Olay, merkez Osmangazi ilçesinde bulunan Saltanat Kapı'nın yanındaki surlarda meydana geldi. İddiaya göre F.Y. (18), tarihi surlara çıkarak intihara kalkıştı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, 112 ve polis ekipleri sevk edildi. Psikolog ve ekipler, F.Y.'yi ikna etmek için uzun uğraş verdi. İkna olmayan F.Y. kendisini aşağı atmak isterken, çevredeki vatandaşlar korku dolu anlar yaşadı. Bir gönüllü kadın ve polis ekibi, itfaiye merdivenine binerek şahsı ikna etmeye çalıştı. 2 saatlik uğraşın ardından ikna edilen F.Y., 112 ekipleri tarafından Bursa Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

Öte yandan F.Y.'nin intihar teşebbüsünde bulunması meraklı vatandaşların ilgisini çekti. Bazı vatandaşlar intihar girişimini çocuklarıyla birlikte izlerken, miniklerin korktuğu görüldü. Bazıları ise bu olayı saniye saniye cep telefonlarıyla görüntüledi.

Polis, olayla alakalı tahkikat başlattı. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Tarihi Surlardan Atlamaya Kalktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement