Tarihi Tepebağ'da İftar Programı Düzenledi - Son Dakika
Güncel

Tarihi Tepebağ'da İftar Programı Düzenledi

Seyhan Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Seyhan Şubesi tarafında din hizmeti alanında gayret ve faaliyetleri olan kesimleri Tarihi Tepebağ Kuran Kursunda iftarda buluşturdu.

18.06.2016 16:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tarihi Tepebağ'da Muhteşem İftar

Seyhan Müftüsü Hasan Hüseyin Güller'in ev sahipliğinde gerçekleşen iftar programına Adana Vali Yardımcısı Şükrü Çakır, Seyhan Kaymakamı Şenol Bozacıoğlu, Çukurova Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Muhammet Yılmaz, Emekli İl müftü Mehmet Barış,İl Müftü Yardımcısı İhsan Yeğen, çevre İlçe Müftüleri, Daire Amirleri, Hayırsever İş Adamları, Okul Müdürleri, İl Müftülük personeli ile Seyhan Müftülüğüne bağlı çalışan vaizler, İmam-Hatipler, Müezzin Kayyımlar, Kur'an Kursu Öğreticileri ve daire personeli katıldı.

Diyanet İşleri Başkanlığı'nın bu yılki Ramazan teması "Gelin Gönüller Yapalım. Bu Ramazan ve Her Zaman" tanıtım filmi gösterilmesinin ardından Seyhan Müftüsü H. Hüseyin Güller yaptığı konuşmada misafirlere katılımlarından dolayı teşekkür ederek Seyhan Müftülüğü 'nün çalışmaları ve projeleri hakkında bilgi verdi.

Daha sonra İftar programı Sarıçam Müftüsü Bekir Kaplan'in duasıyla sona erdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Tarihi Tepebağ'da İftar Programı Düzenledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement