Tarıkdaroğlu Karayazı'da Zaferi İşaret Etti - Son Dakika
Yerel

Tarıkdaroğlu Karayazı'da Zaferi İşaret Etti

Tarıkdaroğlu Karayazı\'da Zaferi İşaret Etti

Ak Parti Erzurum Milletvekili Adayı Zafer Tarıkdaroğlu, seçim çalışmalarına Karayazı ilçesinde devam etti.

10.05.2015 11:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ak Parti Erzurum Milletvekili Adayı Zafer Tarıkdaroğlu, seçim çalışmalarına Karayazı ilçesinde devam etti. Hemşerileri tarafından coşkuyla karşılanan Tarıkdaroğlu, bazı siyasi parti ve siyaset dışı unsurların bölgede yürüttüğü kara propaganda çalışmalarına ve baskıcı zihniyete izin vermeyeceklerini söyledi.

Ak Parti Erzurum Milletvekili Adayı Zafer Tarıkdaroğlu seçim çalışmalarına Karayazı ilçesinde devam etti. İlçede çalışmalarına Ak Parti Karayazı ilçe başkanlığında partililerle biraraya gelerek başlayan Tarıkdaroğlu, daha sonra ilçede kamu kurumlarını ziyaret etti.

KARAYAZILILARDAN TARIKDAROĞLU'NA TAM DESTEK

Tarıkdaroğlu, daha sonra ilçe esnafını ziyaret ederek tek tek sohbet etti ve vatandaşların isteklerini dinledi. Vatandaşlar, Tarıkdaroğlu'na büyük ilgi göstererek genç adaya 'Karayazı'nın göz bebeğisiniz' diyerek desteklerinin devam edeceğini söyledi.

İlçede ki ziyaretlerini tamamlayan Tarıkdaroğlu, daha sonra mahalleleri ziyaret etmek için yollara düştü ve akşam saatlerine kadar Karakaya, Göktepe, Dilediz, Doka mahalleleri ve Gege mezrasında seçim çalışmalarını yürüttü.

KENT MERKEZİNDEKİ KALKINMA HAMLELERİNİ İLÇELERE TAŞIYACAĞIZ"

Vatandaşlardan 7 Haziran seçimleri için destek isteyen Tarıkdaroğlu, partisinin seçim beyannamesini anlattı. Kalem kalem yapılan yatırımlarla ilgili vatandaşlara bilgi veren Tarıktaroğlu, bölgede bir cazibe merkezi haline gelen Erzurum'un ilerleyen dönemde tüm ilçeleriyle bir şahlanışa geçeceğini söyledi.

Tarıkdaroğlu: " Bugün Erzurum Havalimanı rekor kırıyor taşıdığı yolcularla. Turizm yine hakeza aynı… Şimdi sıra kentte başlatılan ekonomik kalkınma hamlelerinin ilçelere taşınmasında.. Ovit, Kop tünelleri, lojistik köy gibi yatırımlar bitme aşamasına geldi. Hızlı tren müjdesini Başbakanımız verdi. Termik santral ve daha nice projeler içinde gerekli adımlar atıldı. Bu projelerin hayata geçirilmesi ile Erzurum artık göç veren değil, göç alan bir şehir olacak. İşsizlik gibi ekonomik sorunlar artık sorunlar artık sorun olmaktan çıkacak. Karayazı kazanacak, Palandöken kazanacak. Erzurum kazanacak.

Güneyde gezdiği birçok mahallede vatandaşların üzerlerinde uygulanmaya çalışılan baskıdan dert yandığını hatırlatan Tarıktaroğlu:

"Bazı şer odakları sandığa güvenle değil baskıyla gitmeye çalışıyor. Çünkü bunların kendilerine bile güveni yok. Ne yapsalar boşa çıkacak. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşının güvenliği ve huzuru için ne gerekiyorsa yapacaktır. Bunlara kesinlikle göz yumulmayacak. Sizlerden bir istirhamım var. Lütfen sandığa gidin ve bu devletin her vatandaşına verdiği en temel hak olan oyunuzu kullanın. Kullanın ki bunlar hak ettiği dersi sandıkta alsın. Baskıyla zorbalıkla bir yere varılamayacağını anlasınlar. "

diye konuştu. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tarıkdaroğlu Karayazı'da Zaferi İşaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement