Tarım Fuarı´nda 9 Traktöre Haciz Konuldu - Son Dakika
Güncel

Tarım Fuarı´nda 9 Traktöre Haciz Konuldu

Tarım Fuarı´nda 9 Traktöre Haciz Konuldu

Bursa'da Dün Açılan Tarım Fuarı'nda Stant Açan Uzel Gruba Ait Uzel Traktör'ün Sergilediği 9 Traktöre, 25 Milyon Tl Borç Nedeniyle Haciz Geldi.

07.10.2010 16:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

BURSA'da dün açılan Tarım Fuarı'nda stant açan Uzel Gruba ait Uzel Traktör'ün sergilediği 9 traktöre, 25 milyon TL borç nedeniyle haciz geldi. Alacaklı olan Bursalı bir sanayi kuruluşu ile bağlı olduğu firmanın (Bursa Çimento ve Çemtaş) avukatları fuar alanında sergilenen traktörlerin bulunduğu standa gelerek, 9 traktöre tedbir koydurdu.

Bursa'da bu yıl üçüncüsü düzenlenen Tarım Fuarı'na katılan Uzel Grubu'ndan standındaki traktörlere haciz geldi. Bursalı bir sanayi kuruluşu ve bağlı olduğu bir firmanın 25 milyon TL'lik alacağı olduğu Uzel Grup, aldığı çelik hammaddesinin borcunu ödemeyince Tarım Fuarı'nda bulunan standına Bursa 13. İcra Müdürlüğü görevlileri ile alacaklı firmanın avukatları geldi ve stantta sergilenen 9 traktöre tedbir koydurdu.

TRAKTÖRLER İCRADAN SATIŞA ÇIKACAK

Alıcı firmanın Avukatı Taner Derinler, "Uzel Grubu, Baytrak adı altında paravan bir şirket kurdu. Operasyonel bir plan ile yaşama geçirilen bu şirket üzerinden grup borçlarını kaçırmak istiyor. Baytrak diye bir şirket, 'Bu araçlar benim' diyor. Burada hak iddia ediyor ama bu araçlarda Uzel markası bulunuyor. Haciz koydurduğumuz 9 adet traktörü icra yolu ile satışa çıkacak." dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tarım Fuarı´nda 9 Traktöre Haciz Konuldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement