Tarım Fuarına Katılan Firmalara Plaket Verildi - Son Dakika
Yerel

Tarım Fuarına Katılan Firmalara Plaket Verildi

Tarım Fuarına Katılan Firmalara Plaket Verildi

10. Malatya Tarım Fuarı’na katılan firmalara Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür A.Ş. tarafından plaket verildi.

18.04.2016 18:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

10. Malatya Tarım Fuarı'na katılan firmalara Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür A.Ş. tarafından plaket verildi.

Malatya'da Doğu ve Güneydoğu Anadolu Tarım Teknolojileri, Makine Hayvancılık ve Gıda Fuarı'na katılan firmalara plaket takdim edildi. Düzenlenen akşam yemeği programına Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür A.Ş Genel Müdürü Sabri Akın, İl Tarım Müdürü Vekili Ahmet Turan Karaca ve firma yetkilileri katıldı. Akın, fuara katılan firma yöneticilerine teşekkür ederek, "Kültür A.Ş. olarak gerek kültürel etkinlikler ve aynı zamanda da fuar organizasyonları gerçekleştiriyoruz. Tabi bu yapmış olduğumuz etkinliklerdeki temel hedefimiz hem ilimizin tanıtılması hem de ilimizin ekonomik olarak canlılığının sağlanmasına katkı sunabilmek, bu noktada tarım fuarı bizim için çok önemli fuar organizasyonlarımızdan biridir" diye konuştu.Bu yıl Tarım Fuarı'nın 10'uncusunu düzenlediklerini belirten Akın, 30 farklı ilden toplam 143 firmanın katıldığı fuara, komşu illerden de katılımın olduğunu ifade etti. Bölgenin en büyük tarım fuarını düzenlemekten dolayı mutluluk duyduklarını belirten Akın, fuara katılarak yeni teknolojik ürünlerin Malatyalı üreticilerle buluşturulmasına katkı sağlayan tüm firmalara teşekkür etti.

Tarım Fuarı'na katılan ve gecede firmalar adına konuşan Akıncılar Tarım Yöneticisi Mustafa Akıncı ise Tarım Fuarı'nı organize eden Kültür A.Ş ve Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır'a teşekkür etti.

Gecenin sonunda fuara katılan firmalara Kültür A.Ş Genel Müdürü Sabri Akın ve Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdür Vekili Ahmet Turan Karaca tarafından plaket takdim edildi. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tarım Fuarına Katılan Firmalara Plaket Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement