Tarım İlacı İçerek İntihar Etmiş - Son Dakika
3.Sayfa

Tarım İlacı İçerek İntihar Etmiş

Tarım İlacı İçerek İntihar Etmiş

Balıkesir'de 2 günden bu yana akibetinden haber alınamayan ilkokul öğretmeni 45 yaşındaki Şans Girgin'in cesedi, yol kenarındaki bir ağacın altında bulundu.

04.02.2016 14:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'de 2 günden bu yana akibetinden haber alınamayan ilkokul öğretmeni 45 yaşındaki Şans Girgin'in cesedi, yol kenarındaki bir ağacın altında bulundu. Bir süreden bu yana ailevi sorunları bulunduğu belirtilen Girgin'in tarım ilacı içerek intihar ettiği belirlendi.

Bu sabaha karşı, Bursa- İzmir Çevreyolu kenarındaki Balıkesir Diş Hastanesi karşısındaki bir ağacın altında oturur halde bir erkek cesedi görenler durumu jandarmaya bildirdi. Sevk edilen jandarma ekipleri, cesedin, 1 Şubat'ta ortalıktan kaybolan ve ailesinin polis ve jadarmaya kayıp başvurusunda bulunduğu belirlenen Balıkesir Cumhuriyet İlkokulu'nda görevli öğretmen Şans Girgin olduğu belirlendi. Evli, 2 çocuk babası Girgin, yanında şişe ve tarım ilacı kutusu bulundu. Vücudunda herhangi darp, kesici ve delici alet yarası bulunmayan Girgin'in savcı ve jandarmanın olay yerindeki inceleme ardından kaldırıldığı Atatürk Devlet Hastanesi Morgu'nda yapılan otopsisinde tarım ilacı içerek intihar ettiği belirlendi. Girgin, bir süredir ailevi sorunları nedeniyle bunalımda olduğu, bu nedenle intihar etmiş olabileceği ileri sürüldü. Soruşturma sürerken Girgin'in cenazesi bugün Bigadiç İlçesi Yolbaşı Mahallesi'nde toprağa verilecek. - Balıkesir

Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Tarım İlacı İçerek İntihar Etmiş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement