Tarım Kooperatifine Finansman Desteği - Son Dakika
Yerel

Tarım Kooperatifine Finansman Desteği

Tarım Kooperatifine Finansman Desteği

Zonguldak’ın Ereğli ilçesine bağlı Çaylıoğlu Beldesi’nde kurulu bulunan Tarımsal Kalkınma Kooperatifi’ne bir bankanın Ereğli Şubesi tarafından finansman desteği sağlanması için anlaşma imzalandığı bildirildi.

18.12.2013 13:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zonguldak'ın Ereğli ilçesine bağlı Çaylıoğlu Beldesi'nde kurulu bulunan Tarımsal Kalkınma Kooperatifi'ne bir bankanın Ereğli Şubesi tarafından finansman desteği sağlanması için anlaşma imzalandığı bildirildi.

SS. Güneşli, Ortaköy, Hacıosmanlar, Asarlı, Külah, Düzpelit, Ramazanlı, Davutlar, Şamlar ve Kızılcapınar köyleri Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkan Yardımcısı Rıfkı Gültekin üretime yönelik destek için özel bir banka ile protokol imzalandığını ifade etti. Protokol gereği kooperatifin tüm ödemelerini banka aracılığı ile yapacağı, bankanın da üreticilere işletme ve yatırım kredisi noktasında finansman desteği sağlayacağı belirtildi.

Protokol, Kdz. Ereğli Şube Müdürü Tayfun Akçay ile SS. Güneşli, Ortaköy, Hacıosmanlar, Asarlı, Külah, Düzpelit, Ramazanlı, Davutlar, Şamlar ve Kızılcapınar köyleri Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkan Yardımcısı Rıfkı Gültekin arasında imzalandı.

Kdz. Ereğli Şube Müdürü Tayfun Akçay tarım sektörüne ve çiftçilere desteklerinin devam ettiğini belirterek, imzalanan anlaşmanın çiftçilere hayırlı olmasını diledi. Akçay, imzalanan protokol ile Ereğlili üreticilere banka olarak daha fazla destek olmaktan dolayı memnuniyet duyduklarını dile getirerek şunları söyledi; " Şekerbank'ın üreteni destekleme misyonu doğrultusunda imzaladığımız protokol ile Ereğlili üreticilerimize finansman sağlıyoruz. Kuruluşumuzdan bu yana uzman kimliğimiz ile tarım sektörüne ve çiftçilerimize her zaman destek olduk ve olmaya devam edeceğiz."

SS. Güneşli, Ortaköy, Hacıosmanlar, Asarlı, Külah, Düzpelit, Ramazanlı, Davutlar, Şamlar ve Kızılcapınar köyleri Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı Rıfkı Gültekin ise Şekerbank yönetimi ve Kdz. Ereğli Şube müdürü Sayın Tayfun Akçay'a yakın ilgileri ve bölge tarımına verdikleri destekten dolayı teşekkür etti. Gültekin konuşmasında "Üreticilerimize yapılacak her türlü destek, ülke ve bölge ekonomisine ivme kazandıracak. Ekonominin canlanması, bölgenin canlanmasına ve istihdama katkı olarak geri dönecektir. Üretim, ülkelerin refah düzeyinin artması ve kalkınmasının en büyük itici gücüdür" dedi. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tarım Kooperatifine Finansman Desteği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement