Tarım Kredi'de Performans Değerlendirmesi - Son Dakika
Yerel

Tarım Kredi'de Performans Değerlendirmesi

Tarım Kredi\'de Performans Değerlendirmesi

Tarım Kredi Kooperatifleri Balıkesir Bölge Birliği “2016 Yılı faaliyetleri değerlendirme ve istişare toplantısı Karacabey Ticaret ve Sanayi Odasında gerçekleştirdi.

14.11.2016 12:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tarım Kredi Kooperatifleri Balıkesir Bölge Birliği "2016 Yılı faaliyetleri değerlendirme ve istişare toplantısı Karacabey Ticaret ve Sanayi Odasında gerçekleştirdi. Toplantıda 2016 yılı performans ve faaliyetleri değerlendirildi.

TKK Balıkesir Bölge Birliğine bağlı Balıkesir, Bursa ve Çanakkale illerinde faaliyet gösteren Tarım Kredi Kooperatiflerinin 2016 yılı faaliyet ve performanslarının değerlendirildiği toplantıya TKK Balıkesir Bölge Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Sefer Pullu, TKK Balıkesir Bölge Birliği Müdürü Vedat Altın, Bölge Müdür Yardımcıları İdris Ceylan ve Selçuk Yavuz ile kooperatif yetkilileri katıldı. Değerlendirme toplantısında, Kooperatiflerin ortaklarına hazine destekli indirimli kredi kullandırılması ve sigortanın önemi, önceki kullandırılan kredilerin geri dönüşümü ve tahsilat çalışmaları, satışlar ile ortak ürünlerinin değerlendirilmesi gibi çeşitli genel konular görüşülerek kooperatiflerin faaliyetleri görüşüldü. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tarım Kredi'de Performans Değerlendirmesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement