Tarım Kredi Kooperatiflerinden Performans Değerlendirmesi - Son Dakika
Yerel

Tarım Kredi Kooperatiflerinden Performans Değerlendirmesi

Tarım Kredi Kooperatiflerinden Performans Değerlendirmesi

Tarım Kredi Kooperatifleri (TKK) Balıkesir Bölge Birliği Müdürlüğü’ne bağlı 151 TKK’nın faaliyetlerinin değerlendirildiği toplantı, Balıkesir, Bursa ve Çanakkale illerinde gerçekleştirildi.

21.09.2015 17:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tarım Kredi Kooperatifleri (TKK) Balıkesir Bölge Birliği Müdürlüğü'ne bağlı 151 TKK'nın faaliyetlerinin değerlendirildiği toplantı, Balıkesir, Bursa ve Çanakkale illerinde gerçekleştirildi.

TKK Balıkesir Bölge Birliği Müdürü Vedat Altın tarafından Balıkesir'de 60, Bursa'da 53 ve Çanakkale'de 38 tarım kredi kooperatifinin 2015 yılı Temmuz ayı sonu itibari ile faaliyet ve performanslarının değerlendirilip çeşitli konularda istişarelerin yapıldığı değerlendirme toplantılarında günde 20 kooperatif tek tek incelemeye tabi tutulurken, kooperatif ve Bölge Birliği yetkilileri yüz yüze çeşitli konularda istişarelerde bulundu.

TKK Balıkesir Bölge Birliği Müdürü Vedat Altın, değerlendirme toplantılarında her kooperatifin kredilerin kullandırılması ve geri dönüşümü, ürün değerlendirme, pazarlama, sigorta ve genel performansların incelendiğini ve bir önceki yıla göre faaliyetlerin karşılaştırıldığını kaydetti. Altın, "Üreticiye sunduğumuz her ürün tarım kredi güvencesi altındadır. Biz artık kaliteyi aştık, bunun için üreticimize daha hızlı ve fazla hizmet götürebilmek, aynı zamanda tüm üreticilerimizin kooperatiflerin imkanlarından yararlandırmak için var gücümüzle çalışmalıyız. Bu yüzden çalışmalarımızı gözden geçirmek, aksayan yönümüzü bularak acil önlem almak verdiğimiz hizmet kalitesi için çok önemlidir. Her birim kooperatifimizi güçlü kılmak amacıyla 'neredeydik, neredeyiz, nerede olmamız gerekiyor' sorusunu herkesin kendine sorması gerekir. Belirlenen hedeflerimize ulaşmak, bir önceki yıla göre performanslarımızı arttırmak amacıyla var gücümüzle çalışmamız, hizmetten ödün vermememiz gerekiyor" şeklinde konuştu.

Balıkesir, Bursa ve Çanakkale illerinde öğleden önce 10, öğleden sonra 10 olmak üzere günde 20 tarım kredi kooperatifinin faaliyetlerinin değerlendirme toplantıları, Balıkesir Bölge Birliği, Biga Ticaret Odası, Karacabey Ticaret Odası, İnegöl Ticaret Odası ve Çanakkale Ticaret Odaları toplantı salonlarında gerçekleştirildi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tarım Kredi Kooperatiflerinden Performans Değerlendirmesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement