Tarım Platformu Üyelerinden Emniyet Müdürü Aslan'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Tarım Platformu Üyelerinden Emniyet Müdürü Aslan'a Ziyaret

Tarım Platformu Üyelerinden Emniyet Müdürü Aslan\'a Ziyaret

Aksaray’da Tarım Platformu üyeleri İl Emniyet Müdürü Mehmet Aslan’ı makamında ziyaret ederek çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

02.08.2016 15:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aksaray'da Tarım Platformu üyeleri İl Emniyet Müdürü Mehmet Aslan'ı makamında ziyaret ederek çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Aksaray Tarım Platformu üyeleri olan Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak, Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Mahmut Aktürk, Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök, HAYKOP Başkanı Kadir Yayar ve Sağ Sahil Sulama Birliği Başkanı Mustafa Şahin, Emniyet Müdürü Mehmet Aslan'ı makamında ziyaret etti. 15 Temmuz darbe girişiminin ardından Aksaray İl Emniyet Müdürlüğü'nün yaptığı gayretli çalışma ve vatandaşlarla iç içe olmasından dolayı tebrik ve teşekkür eden platform üyeleri, gerekli her türlü çalışmalarda devletin ve emniyet teşkilatının yanında olduklarını söyledi.

Tarım Platformu adına bir konuşma yapan Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök, "Tarım platformunu temsilen 15 Temmuz tarihinde yapılan kalkışma sonucunda Türkiye'mizde önemli değişim olmuştu. O gün itibari ile aynı dakikada emniyet güçlerinin Türkiye genelinde verdikleri mücadelede olduğu gibi Aksaray'da da emniyet teşkilatımızın başında bulunan sayın müdürümüz Mehmet Aslan beye teşkilatına ve kendisine verdiği kararlı mücadeleden dolayı teşekkür ediyorum. Aksaray'da emniyet teşkilatımız heyecanlı, dik duruşunu hiç bozmadı. Aksaray'ımızın ve Türkiye'mizin bundan sonraki yaşantısı ve ilerlemesinde Aksaray emniyet teşkilatımızın da büyük katkısı olmuştur" dedi.

Emniyet Müdürü Mehmet Aslan ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Türk Emniyet Teşkilatını, Aksaray İl Emniyeti olarak ben ve personelim milletimizin hizmetinde, devletimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Bu kararlılık ve bu şuurla da çalışmalarımız sürecektir. Başkanlarımıza da teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından tarım platformu üyeleri Emniyet Müdürü Aslan'a çiçek takdim etti. - AKSARAY

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tarım Platformu Üyelerinden Emniyet Müdürü Aslan'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement