Tarım ve İnsan Konulu Fotoğraf Sergisi Açıldı - Son Dakika
Yerel

Tarım ve İnsan Konulu Fotoğraf Sergisi Açıldı

Tarım ve İnsan Konulu Fotoğraf Sergisi Açıldı

Aksaray’da Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığınca toprağın ve tarımın önemi konusunda sosyal ve bireysel duyarlılığın geliştirilmesi amacıyla düzenlenen Tarım ve İnsan konulu fotoğraf sergisinde dereceye giren eserler Aksaray’da sergileniyor.

17.09.2014 11:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aksaray'da Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığınca toprağın ve tarımın önemi konusunda sosyal ve bireysel duyarlılığın geliştirilmesi amacıyla düzenlenen Tarım ve İnsan konulu fotoğraf sergisinde dereceye giren eserler Aksaray'da sergileniyor.

Efor Alışveriş Merkezi sergi salonunda düzenlenen açılış töreninde konuşan Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Bestami Zabun, 2009 yılından bu yana düzenlenen ulusal yarışmanın bu yıl 5. 'sinin düzenlendiğini 6 kategoride 70 eserin dereceye girdiğini söyledi. Zabun Aksaraylı fotoğraf severleri 6. düzenlenecek yarışmaya davet ederek yarışmacıların tarım, hayvancılık, toprak, su, su ürünleri, gıda ve muhafazası, tarım ürünlerinin işlenmesi, çiftçi, köylü ve köy yaşamına dair her türlü faaliyeti konu alan fotoğraflarla yarışmaya katılacaklarını belirtti.

Yarışma başvurularının 24 Ekim tarihinde sona ereceğini ifade eden Zabun, birincilik ödülünün 5 bin TL, ikinciye 4 bin, üçüncüye 3 bin TL ve özel ödüllerin verileceğini ifade etti.

Serginin açılışını Aksaray Valisi Şeref Ataklı, AK Parti Aksaray İl Başkanı Fatih Yıldırıcı, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Bestami Zabun, İl Müdür Yardımcısı Doğan İpek birlikte yaptı.

Sergide yer alan fotoğrafları inceleyen Vali Şeref Ataklı, Aksaray'ın bir tarım şehri olduğunu belirterek fotoğrafçılık açısından çok güzel karelerin Aksaray'dan çekilerek yarışmaya katılabileceğini fotoğraf severleri bu yarışmaya mutlaka katılması gerektiğini söyledi. - AKSARAY

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tarım ve İnsan Konulu Fotoğraf Sergisi Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement