Tarım ve İnsan" Konulu Fotoğraf Sergisinin Açılışı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Tarım ve İnsan" Konulu Fotoğraf Sergisinin Açılışı Yapıldı

Tarım ve İnsan" Konulu Fotoğraf Sergisinin Açılışı Yapıldı

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Eğitim, Yayım ve Yayınlar Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen yarışmada dereceye giren fotoğraflardan oluşan “5. Tarım ve İnsan” konulu fotoğraf sergisinin açılışı Vali Mahmut Demirtaş tarafından yapıldı.

16.10.2014 17:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Eğitim, Yayım ve Yayınlar Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen yarışmada dereceye giren fotoğraflardan oluşan "5. Tarım ve İnsan" konulu fotoğraf sergisinin açılışı Vali Mahmut Demirtaş tarafından yapıldı.

2009 yılından bugüne geleneksel olarak düzenlenmekte olan ve bu yıl 5. kez düzenlenen sergide, toprağın ve tarımın önemi konusunda sosyal ve bireysel duyarlılığın geliştirilmesi amaçlanıyor.

Adıyaman Kültür ve Sanat Galerisinde açılışı yapılan "5. Tarım ve İnsan Konulu" fotoğraf sergisinin açılışını yaparak fotoğrafları inceleyen Vali Mahmut Demirtaş, "Burada sergilenen eserler çok güzel fotoğraflardan oluşuyor. Bu fotoğraflar bizi 40-45 yıl öncesine götürdü. Gördüğünüz gibi sergide her yöremizden farklı tarımsal ürünleri gördük. Sergi ile birlikte ülkemizin sahip olduğu doğal güzellikler, zirai ve tarımsal birikimi objektifler vasıtasıyla fotoğrafa yansıtılarak gözler önüne serilmektedir. Bu fotoğraflar şehirler ile köyleri birbirine birleştiren, insanları eski hatıralarına götüren resimler olmuş. Bu serginin düzenlemesinde emeği geçen Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğümüze ve bu fotoğrafı çekenlere çok teşekkür ediyorum" dedi.

Bir basın mensubunun "Adıyaman Valiliği tarafından bir fotoğraf yarışması yapılabilir mi?" sorusuna, Vali Mahmut Demirtaş olumlu yanıt vererek, "Bildiğiniz gibi Adıyaman'ın en güzel mevsimi İlkbahar'dır. Dolayısıyla İlkbahar mevsiminde böyle profesyonel bir fotoğraf yarışması düzenleyebiliriz" dedi.

Açılışa Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Talha Gönüllü, İl Emniyet Müdürü Fikret Salmaner, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Adil Alan, Ziraat Odası Başkanı Kemal Şahin, bazı kurum amirleri, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü Şube Müdürleri ile personel ve vatandaşlar katıldı. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tarım ve İnsan' Konulu Fotoğraf Sergisinin Açılışı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement