Tarımda Bilgi Alışverişi Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Tarımda Bilgi Alışverişi Toplantısı Yapıldı

Tarımda Bilgi Alışverişi Toplantısı Yapıldı

Batman İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünde Bilgi Alışverişi Toplantısı yapıldı.

27.02.2015 07:28  Güncelleme: 11:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü'nün, çalışmalardaki başarıyı artırmak amacı ile 6 ayda bir gerçekleştirilen Bilgi Alışverişi (BAV) toplantısı İl Müdürlüğünde yapıldı.

Düzenlenen toplantıya Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Ömer Tercan, Kozluk, Beşiri, Gercüş, Hasankeyf ve Sason İlçe Müdürleri ile İl Şube Müdürleri katıldı.

Konuyla ilgili açıklama yapan İl Müdürü Ömer Tercan, kurumdaki tüm personelin özverili bir şekilde görevini layıkıyla yerine getirmesi için bu tür toplantıları düzenlediklerini belirtti.

Özellikle çiftçilere daha faydalı hizmetler sunabilmek amacıyla ellerinden gelen çabayı harcamak için plan ve projelerde bulunduklarını vurgulayan Tercan, "İl Müdürlüğümüz ve ilçe müdürlüklerin çalışmalarının daha etkin ve verimli bir şekilde yürütülebilmesi, yapılacak çalışmalarda birlikteliğin sağlanması ve İl Müdürlüğümüz faaliyetleri ile ilgili olarak karşılıklı görüş alış verişinde bulunmak amacıyla İlçe ve Şube Müdürleri ile 6 ayda bir program dâhilinde 'Bilgi Alışveriş' toplantıları yapılmaktadır" dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Tarımda Bilgi Alışverişi Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement