Tarımsal Kalkınma Fonu Heyeti Batmandaydı - Son Dakika
Yerel

Tarımsal Kalkınma Fonu Heyeti Batmandaydı

Tarımsal Kalkınma Fonu Heyeti Batmandaydı

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının icra ettiği projeleri incelemek üzere, Tarımsal Kalkınma Fonu Heyeti Batmana geldi.

24.07.2015 08:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

IFAD heyeti incelemelerde bulundu

Uluslararası Tarımsal Kalkınma Fonu (IFAD) Kalkınma Projesi çalışmaları kapsamında incelemelerde bulunmak üzere Batman'a geldi.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından yürütülmekte olan ve bir kısım finansmanı Uluslararası Tarımsal Kalkınma Fonu (IFAD) tarafından karşılanan Diyarbakır, Batman ve Siirt Kalkınma Projesi kapsamında yapılan faaliyetlerin yerinde incelemek ve görüşmeler yapmak için IFAD heyeti Batman'a geldi.

Program çerçevesinde Diyarbakır, Batman ve Siirt Kalkınma Projesi kapsamında yapılan modern çilek bahçeleri, telli terbiye sistemli bağlar ve doğal arıtma sistemli kanalizasyon faaliyetleri yerinde görüldü, proje faydalanıcıları ile üreticiler ile görüşmeler yapıldı.

Sason ilçesi Cevizli ve Yeniköy de çilek bahçelerinin gezilmesinin ardından Sason Çilek Üreticileri Birliği Başkan ve üyeleri, proje faydalanıcıları, çilek üreticileri ve proje ekibi ile fikir alışverişinde bulunuldu.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Tarımsal Kalkınma Fonu Heyeti Batmandaydı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement