Tarkan'dan İlkbahar Aylarında Yeni Albüm Müjdesi - Son Dakika
Güncel

Tarkan'dan İlkbahar Aylarında Yeni Albüm Müjdesi

Volkswagen Arena'da Darüşşafaka yararına yapılan konserde sahneye çıkan Tarkan, hayranlarına ilkbahar aylarını işaret edip, yeni albüm müjdesi verdi.

18.02.2017 23:43  Güncelleme: 00:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sanatçı Tarkan, Darüşşafaka yararına yapılan "Eğitimde Fırsat Eşitliği İçin" konserinde sevenleriyle buluştu. Volkswagen Arena'da gerçekleşen konserde hayranlarına "canlarım" diyerek seslenen sanatçı, bugün hayırlı ve güzel bir sebeple bir araya geldiklerini söyledi.

DARÜŞŞAFAKA SANAT MERKEZİNİN AÇILACAĞINI SÖYLEDİ

Bugüne kadar çok kıymetli projelere imza atan Darüşşafaka Vakfı'nın bir etkinliğinde buluşmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Tarkan, konserden elde edilen gelirle Darüşşafaka Vakfı'na sanat merkezi açılacağını söyledi.

Tarkan'dan İlkbahar Aylarında Yeni Albüm Müjdesi

"ÇOCUKLAR İÇİN DAHA HEYECANLI LÜTFEN"

Tarkan, "Yetenekli çocuklarımızın yeteneklerini keşfedecekleri bir sanat merkezi. İnşallah birer başarılı sanatkar olurlar ve biz de gurur duyarız onlarla. Tekrar tekrar teşekkürler hepinizin katkılarına. Çocuklar ve sanat için daha heyecanlı lütfen." dedi.

Tarkan'dan İlkbahar Aylarında Yeni Albüm Müjdesi

"GÜNEŞ YÜZÜNÜ GÖSTERSİN GELİYORUM"

Yeni albümünün müjdesini veren Tarkan, "Ben sizi daha çok seviyorum. Sesinize, yüreklerinize sağlık. Böyle eski, yeni karışık söylüyorum ama sanmayın ki yeni albüm yolda değil. Galiba çok güzel oldu. Benim çok içime sindi. Çok çalıştım üzerinde. Vallahi, Allah var. Neredeyse üç dört yıl oldu bu repertuvarı hazırlayana ve sizlere layık bir dereceye getirene kadar. Pek yakında yeni pop şarkıları yolda, doludizgin geliyor. Yakında dediysem ilkbahar gibi. Biraz sıcaklar gelsin, güneş yüzünü bir göstersin ondan sonra geliyorum şarkılarımla." diye konuştu.

Tarkan'dan İlkbahar Aylarında Yeni Albüm Müjdesi

Tarkan\'dan İlkbahar Aylarında Yeni Albüm Müjdesi
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Tarkan'dan İlkbahar Aylarında Yeni Albüm Müjdesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement