Tarkan'ın Evliliği, 3 Adam'a Sıkıntı Oldu - Son Dakika
Magazin

Tarkan'ın Evliliği, 3 Adam'a Sıkıntı Oldu

Eser Yenenler, Tarkan'ın hayranı Pınar Dilek'le evlenmesi ile ilgili espriyi patlattı: Tarkan hayranıyla evlendi ya... Şimdi herkes 'Biz de evlenelim' diye mesaj atıyor.

12.05.2016 10:19  Güncelleme: 10:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eser Yenenler, önceki gün Karaköy'deydi. Mekan çıkışı gazetecilerle sohbet eden ünlü oyuncu; dostları Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak'la ilgili sorulara esprili bir yanıt verdi: "Arkadaşlar yeter ama sıkıldık birbirimizden. 25 yıldır her gün aynı adamlar birbirini görüyor. Biraz farklı insanlar görmemiz lazım. Biz de arada böyle ayrı geziyoruz."

"TARKAN'A YAKIŞIR BİR HAREKET OLDU"

Tarkan'ın sürpriz evliliğiyle ilgili de konuşan Yenenler, "Kesinlikle Tarkan'a yakışır bir hareket oldu. Başkası yapsa belki yadırganabilir ama söz konusu Tarkan olunca herkese olağan geliyor" dedi.

"TARKAN GİBİ BİZ DE TANIŞABİLİRİZ"

Yenenler ardından da espriyi patlattı: "Tarkan, hayranıyla evlendi ya... Bu bizim için sıkıntı oldu. Herkes sosyal medyadan direkt mesaj atmaya başladı. 'Ben de senin fanınım, Tarkan gibi biz de tanışabiliriz' gibi mesajlar geliyor."

Tarkan\'ın Evliliği, 3 Adam\'a Sıkıntı Oldu

Son Dakika Magazin Tarkan'ın Evliliği, 3 Adam'a Sıkıntı Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • onder: bunlar tarkanla kendilerini bir mi tutuyor. Acun un yancilari 47 0 Yanıtla
  • Xx: Sizin gibi yararsiz boş lacka adamlar görmedim tvde ajdar sizden daha iyi 27 1 Yanıtla
  • Ahmet: Bunlardan olsa olsa 3 kazma olur millet de ölüyor sanki sizinle evlenmek için reklamında bu kadarı olur 6 0 Yanıtla
  • Adanali: Ayaklar basmi oldu haberimiz yok. allahin agrina gider bu aclar karni doyunca tarkana laf soylemeye baslamis.zavallilar karniniz doyunca turk halkina ve tarkan gibi bir beye laf soylemeyin.sizin noldugunuz bile belli degil erkekseniz evlenin gorelim 2 1 Yanıtla
  • Karamanın koyunu: Al sepetten bir zavrak daha küpeli nono kaybol da ortalık aydınlansın.. 1 0 Yanıtla
  • ulucan: Umarim mutlu olurlar.magazin basinindan uzak durarak yaptiklari icin tebrik ediyorum. Bunu yaptiklari icinde yakinda kavga ettiler bosaniyotlar gibi haber cok muhtamel 1 0 Yanıtla
  • Kim Milyoner Olmak İster'e katılan yarışmacı, ilginç tepkileriyle dikkat çekti
    11:52 Kim Milyoner Olmak İster'e katılan yarışmacı, ilginç tepkileriyle dikkat çekti

    Kim Milyoner Olmak İster'e katılan Yağmur Ateş, çıkardığı ilginç sesler ve hareketleriyle dikkat çekti. Yarışmacının tepkilerine ne cevap vereceğini şaşıran sunucu Kenan İmirzalıoğlu ise yayına devam etmeye çalıştı.

  • Paris Hilton, Coachella'dan Taylor Swift ve Travis Kelce için yer açmak amacıyla çıkarıldı
    11:43 Paris Hilton, Coachella'dan Taylor Swift ve Travis Kelce için yer açmak amacıyla çıkarıldı

    Paris Hilton, Coachella Müzik Festivali'nde VIP alanından, Taylor Swift ve erkek arkadaşı Travis Kelce için yer açılmak amacıyla çıkarıldı. Hilton ile birlikte birkaç A sınıfı misafir de alandan çıkarıldı. Hilton, eşi Carter Reum ve arkadaşlarıyla VIP platformunda parti yaparken görüldü. Ancak güvenlik, Swift ve Kelce'nin geleceği için herkesi VIP alanından çıkardı. Taylor Swift, festivali arkadaşlarıyla birlikte ziyaret etti ve sevgilisi Travis Kelce'nin setine katıldı.

  • Emma Watson, 'pahalı' bir cinsel tatmin sitesine abone olduğunu açıkladı
    11:18 Emma Watson, 'pahalı' bir cinsel tatmin sitesine abone olduğunu açıkladı

    Ünlü oyuncu Emma Watson, kadın cinselliğine adanmış pahalı bir abonelik tabanlı web sitesine üye olduğunu açıkladı. Watson, bu siteyi 'değerli' olarak nitelendirdi ve daha uzun süre var olmasını dilemişti. 2014 yılında kurulan web sitesi, kadınların orgazm olmasını sağlamak için eğitici videolar sunuyor. Site, kadın cinselliği çevresindeki tabuları yıkmayı ve kadınların zevk deneyimlerini çevreleyen karmaşıklıklarla mücadele etmeyi amaçlıyor.

  • Kızılcık Şerbeti'nden fragman geldi! Nursema, Umut'u başka kadınla yakalıyor
    11:17 Kızılcık Şerbeti'nden fragman geldi! Nursema, Umut'u başka kadınla yakalıyor

    Kızılcık Şerbeti'nin cuma günü yayınlanacak 59. bölüm fragmanında boşanma kararı alan Nursema, eve gittiğinde eşi Umut'u kendi yatağında başka bir kadınla yakalıyor.

  • K-Pop Yıldızı Park Bo Ram 30 Yaşında Hayatını Kaybetti
    11:08 K-Pop Yıldızı Park Bo Ram 30 Yaşında Hayatını Kaybetti

    K-Pop yıldızı Park Bo Ram, yeni müzik projesi üzerinde çalışırken arkadaşının evinde ölü bulundu. Polis soruşturma başlattı ve otopsi talep etti. Bo Ram, son 10 yılda K-pop'ta öne çıkan bir figürdü ve yakın zamanda yeni müzik projeleri üzerinde çalışıyordu. Hayranları derinden sarsıldı ve genç yaşta kaybettikleri için üzüntülerini dile getirdi.

  • Aksaray'da Kemal Sunal ve Yeşilçam izleri
    11:06 Aksaray'da Kemal Sunal ve Yeşilçam izleri

    1985 yılında çekilen 'Keriz' filminin Aksaray'ın Gücünkaya köyünde oynayan köy halkı, hatıralarını anlattı. Kemal Sunal'ın Türkiye'yi güldürdüğü ama kendi hiç gülmediği belirtildi. Filmin çekildiği köyde halen Yeşilçam'ın izleri görülebilmektedir.

  • Müge Anlı'nın Programında Etiyopyalı Eman'ın 28 Yıllık Hasreti Son Buldu
    10:30 Müge Anlı'nın Programında Etiyopyalı Eman'ın 28 Yıllık Hasreti Son Buldu

    Müge Anlı'nın programında, Etiyopyalı Eman'ın yıllardır aradığı ailesi bulundu. Eman, babasını aramak için geç kalmış olmasına rağmen amcası ve ağabeyiyle tanıştı. Müge Anlı, aileyi bir araya getirme çağrısında bulundu.

  • Hadise, konserinde frikik yakalamaya çalışan kameramana ayar verdi
    10:30 Hadise, konserinde frikik yakalamaya çalışan kameramana ayar verdi

    Süper mini elbisesiyle Kıbrıs'ta konser veren Hadise, sahnenin önüne gelerek aşağıdan görüntü almaya çalışan kameramana tepki göstererek "Herkes saygı duyarak karşıdan çekti, siz geldiniz aşağıdan çekiyorsunuz. Montajınızı göreceğiz. Frikik değil, bu bir mayo. Kıyafetin parçası" dedi.

  • Yeşilçam'ın unutulmazlarından 'Keriz' filminin çekildiği köyde izler hala yaşamaya devam ediyor
    10:26 Yeşilçam'ın unutulmazlarından 'Keriz' filminin çekildiği köyde izler hala yaşamaya devam ediyor

    1985 yılında Kemal Sunal ve Perihan Savaş'ın başrolünü paylaştığı 'Keriz' filminin çekildiği Aksaray'ın Gücünkaya köyü, 39 yıl sonra bile Yeşilçam'ın etkisini taşıyor. Filmde oynayan köy halkı, o günleri gülerek anlatırken, Kemal Sunal'ın normal hayatta ciddi biri olduğu belirtildi.

  • Yılmaz Erdoğan, Cansu Taşkın ve Elif Vurgun'a dava açıyor
    10:06 Yılmaz Erdoğan, Cansu Taşkın ve Elif Vurgun'a dava açıyor

    Yılmaz Erdoğan, kendisiyle sevgili olduğunu söyleyerek kardeşi aracılığıyla özel fotoğraflarını yayınlayan Cansu Taşkın'a dava açıyor.

  • 5 yaşındaki oğluna milyonluk araç aldığı konuşulan Kenan Sofuoğlu: Araba bizim değil
    09:09 5 yaşındaki oğluna milyonluk araç aldığı konuşulan Kenan Sofuoğlu: Araba bizim değil

    5 yaşına giren oğluna milyonluk araç aldığı söylentisiyle adından söz ettiren Kenan Sofuoğlu, eleştirilerin ardından sessizliğini bozdu. Oğluna araba almadığını söyleyen Sofuoğlu, "Araç bizim değil, arkadaşım doğum gününde kullansın diye süsleyip piste getirdi" dedi.

  • Metin Akpınar'ın kızı
    08:10 Metin Akpınar'ın kızı "Ablamın babası ünlü bir gazeteci" dedi, Uğur Dündar'dan cevap geldi

    Metin Akpınar'ın yıllar önce evlilik dışı birlikteliğinden dünyaya gelen kızı Duygu Nebioğlu, yaptığı açıklamada "Bir ablamın da babası medya dünyasından çok ünlü bir isim" dedi. Söz konusu kişinin Uğur Dündar olduğu ortaya çıkınca gazeteciden açıklama geldi. Davada gizlilik olduğunu söyleyen Dündar, "Adli tıp kurumu DNA incelemesini bitirdi ve biyolojik babalık iddiasını reddetti" ifadelerini kullandı.


Advertisement