Tarsim Aydınlı Üreticinin Faaliyetlerini Yerinde İnceledi - Son Dakika
Yerel

Tarsim Aydınlı Üreticinin Faaliyetlerini Yerinde İnceledi

Tarsim Aydınlı Üreticinin Faaliyetlerini Yerinde İnceledi

Tarım Sigortaları Havuz İşletmesi Genel Müdürü Yusuf Cemil Satoğlu ve Genel Müdür Yardımcısı Zeki Karakurt, Aydın’ı ziyaretlerinde üreticilerin faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

24.06.2016 09:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tarım Sigortaları Havuz İşletmesi Genel Müdürü Yusuf Cemil Satoğlu ve Genel Müdür Yardımcısı Zeki Karakurt, Aydın'ı ziyaretlerinde üreticilerin faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

Tarım Sigortaları Havuz İşletmesi Genel Müdürü Yusuf Cemil Satoğlu ve Genel Müdür Yardımcısı Zeki Karakurt, çeşitli illerde meydana gelen doğal afetler nedeniyle ürünleri hasar gören üreticileri ziyaret etti ve eksperler tarafından sürdürülen hasar tespit çalışmaları hakkında detaylı bilgi aldı.

04 Mayıs-10 Haziran tarihleri arasında Giresun, Tekirdağ, Edirne, Manisa, Aydın ve Kayseri illerini ziyaret eden Satoğlu ve Karakurt, illerin ve ilçelerin yerel yönetimlerinin yanı sıra Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürleri, Ziraat Odaları Başkanları, Tarım Kredi Kooperatifleri ile bir araya gelerek bilgi alışverişinde bulundu.

Ziyaretler çerçevesinde, sürdürülen hasar tespit çalışmaları hakkında detaylı bilgiler alındı ve ürünleri hasar gören üreticiler ziyaret edilerek geçmiş olsun dileklerinde bulunuldu. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tarsim Aydınlı Üreticinin Faaliyetlerini Yerinde İnceledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement