Tarsim, Uruguay'ın Özel Konuğu Oldu - Son Dakika
Güncel

Tarsim, Uruguay'ın Özel Konuğu Oldu

Tarsim, Uruguay\'ın Özel Konuğu Oldu

TARSİM, Uruguay’ın Punta Del Este şehrinde 08-11 Mart tarihleri arasında düzenlenen 14’üncü Latin Amerika Bitkisel Ürün Sigortalarını Geliştirme Birliği (ALASA) Kongresi’ne özel konuk olarak katıldı.

23.03.2016 12:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TARSİM, Uruguay'ın Punta Del Este şehrinde 08-11 Mart tarihleri arasında düzenlenen 14'üncü Latin Amerika Bitkisel Ürün Sigortalarını Geliştirme Birliği (ALASA) Kongresi'ne özel konuk olarak katıldı.

Bu yıl 14'üncüsü gerçekleştirilen Kongre'de 17 farklı ülkeden yüzlerce konuk hazır bulundu. Tarım Sigortaları'nda sürdürülebilir programların öne çıkarılması, devlet destekli sistemlerin rolü ve teknolojik yenilikler gibi başlıkların ele alındığı Kongre'ye Türkiye'yi temsilen TARSİM Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kemaloğlu, Yönetim Kurulu Üyesi Gökhan Karasu, Yönetim Kurulu Üyesi ve TARSİM Genel Müdürü Yusuf Cemil Satoğlu ile Dış İlişkiler ve Reasürans Müdürü Gamze US katıldı.

Organizasyon çerçevesinde sunum gerçekleştiren Satoğlu, kamu-özel sektör işbirliğinin dünyadaki en başarılı temsilcilerinden biri olan sistemin 10 yıllık süreçte geçirdiği aşamalara, elde edilen sonuçlara ve teknolojinin sistem içinde yoğun olarak kullanımına ilişkin bilgiler verdi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Tarsim, Uruguay'ın Özel Konuğu Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement