Tarsus Emniyetinde Değişim Hamlesi - Son Dakika
Yerel

Tarsus Emniyetinde Değişim Hamlesi

Tarsus Emniyetinde Değişim Hamlesi

Mersin'in Tarsus ilçe Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görev alan 54 memur ve 21 Amirin yerleri değiştirildi.

12.08.2014 10:45  Güncelleme: 10:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin'in Tarsus İlçe Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görev alan 54 memur ve 21 Amirin yerleri değiştirildi.

Kısa bir süre önce Tarsus ilçe emniyet müdürlüğü görevine başlayan Haydar Çelik, Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görev yapan 21 amir ve 54 polis memurunu Tarsus'ta değişik birimlere tayin etti.

Komiser Fatih Issı Şehit Lütfican Polis Merkezi Amiri, Komiser Zeynel Çelik Fevzi Çakmak Polis Merkezi Amiri, Komiser Ali Ateş Yeni Mahalle Polis Merkezi Amiri, Fatih Uyanık Devriye ekipler Amiri, D. Mehmet Bayındır Tarsus Polis Merkezi Amiri ve Mahmut Köşker Benli Polis Merkezi Amiri olduğu öğrenildi.

Toplamda 75 personelin Tarsus'un çeşitli noktalarında görev yapacakları öğrenilirken, ayrıca Tarsus'ta Asayiş Büro Amirliği bünyesinde "Suç Analiz Birimi" kuruldu.

Suç analiz birimi mevcut veriler ışığında yer, zaman, suçun işleniş karakteristikleri, diğer olaylara benzerlik gibi hususların tespit edilmesi sürecini içerdiğini belirten Çelik, "Suç Analiz Birimi'nin aynı zamanda suç trendleri, suçlar ve diğer farklı değişkenler arasındaki korelasyon ile nedensellik ilişkilerini ortaya koymaktadır. Dolayısıyla suç ve şüphelinin kimliklendirilmesi, harita, zaman çizelgeleri, grafikler, tablolar ve şemalar ile savcılık adına sürecin resmedilmesi işlemlerini de bünyesinde barındırır. Yani suç analizi mahkeme sürecine katkı sağlayan, şahitlik eden işlemler bütünü olarak da ifade edilebilir" dedi. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tarsus Emniyetinde Değişim Hamlesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement