Tarsus Kayıp Olarak Aranan Kadının Cesedi Bulundu - Son Dakika
Güncel

Tarsus Kayıp Olarak Aranan Kadının Cesedi Bulundu

Tarsus Kayıp Olarak Aranan Kadının Cesedi Bulundu

Kayıp olarak aranan kadının cesedi bulundu Tolunay DUMANTARSUS (Mersin), (DHA) - MERSİN'in Tarsus İlçesi'nde kayıp olarak aranan 43 yaşındaki Ayfer Akkuş'un cesedi Berdan Nehri'nde bulundu.

11.04.2015 14:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayıp olarak aranan kadının cesedi bulundu

Tolunay DUMANTARSUS (Mersin), (DHA) - MERSİN'in Tarsus İlçesi'nde kayıp olarak aranan 43 yaşındaki Ayfer Akkuş'un cesedi Berdan Nehri'nde bulundu.

Tarsus İlçesinde 8 Nisan'da Çağlayan Mahallesi evinden ayrılan 2 çocuk annesi Ayfer Akkuş'tan bir daha haber alınamadı. Eşi Mustafa Akkuş, eşinin bulunması için kayıp dilekçesi verdi. Akkuş, kayıp olarak aranırken Berdan Nehri Şelale mevkiinde bir kadın cesedi bulundu. Dalgıç polisler tarafından sudan çıkartılan cesedin kayıp Ayfer Akkuş'a ait olduğu belirlendi. Akkuş'un cesedi otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'na gönderilirken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tarsus Kayıp Olarak Aranan Kadının Cesedi Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Faruk Özlü, Düzce Belediye Başkanlığına yeniden seçildi
    19:28 Faruk Özlü, Düzce Belediye Başkanlığına yeniden seçildi

    AK Parti'den Düzce Belediye Başkanlığına yeniden seçilen Faruk Özlü mazbatasını aldı. Özlü, önümüzdeki 5 yıl boyunca kente büyük hizmetler kazandıracağını belirtti. Seçim döneminde yayımladığı proje kitabında 100 proje bulunduğunu söyleyen Özlü, projeleri belediyedeki arkadaşlarıyla paylaştığını ifade etti. Törende AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Ayşe Keşir ve partililer de hazır bulundu.

  • Taksici Yaşar Yanıkyürek'i öldüren şüpheli tutuklandı
    19:26 Taksici Yaşar Yanıkyürek'i öldüren şüpheli tutuklandı

    Taksim'den yolcu olarak binen bir kişi tarafından bıçaklanarak öldürülen 60 yaşındaki taksici Yaşar Yanıkyürek'in katil zanlısı, 'canavarca hisle kasten öldürme' ve 'yağma' suçlarından tutuklandı. İranlı olduğu öğrenilen şüpheli, savcılığa verdiği ifadenin ardından nöbetçi hakimliğe sevk edildi ve cezaevine gönderildi.

  • Tokat'ın Sulusaray ilçesinde 5.6 büyüklüğünde deprem
    19:26 Tokat'ın Sulusaray ilçesinde 5.6 büyüklüğünde deprem

    Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen 5.6 büyüklüğündeki depremin ardından, Vali Numan Hatipoğlu ve CHP Milletvekili Kadim Durmaz açıklamalarda bulundu. Can kaybının olmadığı belirtildi.

  • Beyoğlu'nda kamuflaj kıyafetle servis yapan garson tutuklandı
    19:24 Beyoğlu'nda kamuflaj kıyafetle servis yapan garson tutuklandı

    İstanbul Beyoğlu'nda bir turistik işletmede kamuflaj kıyafetle servis görüntüleri sosyal medyada yayılınca gözaltına alınan yabancı uyruklu garson tutuklandı. İşletme belgesi iptal edilmişti.

  • Pendik'te hafriyat kamyonu ile otomobil çarpışması: 2 kişi yaralandı
    19:23 Pendik'te hafriyat kamyonu ile otomobil çarpışması: 2 kişi yaralandı

    Pendik'te meydana gelen trafik kazasında, hafriyat kamyonu ile otomobil çarpıştı. Kazada, Ayhan A. ve eşi Hediye A. yaralandı. Olay yerine itfaiye, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar hastaneye kaldırıldıktan sonra trafik normale döndü.

  • Kahramanmaraş Elbistan Belediyesi'nin Borcu Açıklandı
    19:23 Kahramanmaraş Elbistan Belediyesi'nin Borcu Açıklandı

    31 Mart yerel seçimlerinde AKP'den CHP'ye geçen Kahramanmaraş Elbistan Belediyesi'nin toplam borcu 334 milyon 921 bin TL olarak açıklandı.


Advertisement