Tarsus'ta 21 Eylemci Gözaltına Alındı - Son Dakika
Güncel

Tarsus'ta 21 Eylemci Gözaltına Alındı

Tarsus\'ta 21 Eylemci Gözaltına Alındı

Mersin'in Tarsus İlçesi'nde, Suruç'ta meydana gelen canlı bomba saldırısını protesto için düzenlenen, olayların çıktığı gösterilere katılanlara yönelik düzenlenen operasyonda 21 kişi gözaltına alındı.

24.07.2015 11:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin'in Tarsus İlçesi'nde, Suruç'ta meydana gelen canlı bomba saldırısını protesto için düzenlenen, olayların çıktığı gösterilere katılanlara yönelik düzenlenen operasyonda 21 kişi gözaltına alındı.

Mersin'den takviye gelen ekipler ile Tarsus İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, eylemlerin yoğun şekilde gerçekleştiği, Gazipaşa, Tozkoparan Zahit, Barbaros, Şahin ve Fahrettinpaşa mahallelerinde izinsiz gösterilere katılan, yönlendiren ve yardım edenlere yönelik sabah saat 04.00'te operasyon yaptı. TOMA, zırhlı araçlar ve Çevik Kuvvet ekiplerinin de yer aldığı baskınlar sırasında Emniyetin farklı birimlerinden de takviye kuvvetler görev aldı. Mahallelerde tespit edilen yerlere eş zamanlı baskın yapan ekipler, 21 kişiyi gözaltına alırken, baskında 7 av tüfeği, 198 fişek, 10 tabanca mermisi, örgütsel yazılı doküman ve örgütsel bilgilerin yer aldığı 1 bilgisayar ele geçirildi.

Son 3 günde yapılan gösteri ve eylemlerde açılan ateş sonucu 11'i polis 22 kişi yaralanmıştı.

Yarıların arasında HÜDAPAR eski Tarsus İlçe Başkanı Mehmet Ali Kutan'ın da bulunduğu belirtilirken çıkan olaylarda ayrıca 13 polis aracı zarar gördü. - Mersin

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tarsus'ta 21 Eylemci Gözaltına Alındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement