Tarsus'ta "Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi" Sevinci - Son Dakika
Yerel

Tarsus'ta "Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi" Sevinci

Tarsus\'ta "Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi" Sevinci

Mersin’in Tarsus ilçe Belediye Başkanı Şevket Can, Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesinin sevincini yaşadıklarını söyledi.

31.08.2015 15:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin'in Tarsus ilçe Belediye Başkanı Şevket Can, Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesinin sevincini yaşadıklarını söyledi.

Tarsus'a açılacak olan Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi kararının Milli Eğitim Bakanlığı tarafından onaylandığını belirten Başkan Can, "Tarsus'umuza hayırlı ve uğurlu olsun" dedi.

Emeği geçen herkese yürekten teşekkür eden Başkan Can, "Tarsus'umuz büyüyor, gelişiyor, güzelleşiyor" dedi

Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesinin bölge dinamiklerini harekete geçireceğini vurgulayan Şevket Can, "Tarsus'a çok faydalı olacağını düşündüğümüz bu fakültemiz, şehrimize katkı sunarak, iz bırakacaktır. Ayrıca bölgenin geneli de bu katkıdan payını alacaktır. Türkiye'de çok az ilde mevcut olan bu fakülte Çukurova bölgesinin alt yapısına da katkı sağlayacaktır. Geleceğin pilotlarının, havacılık çalışanlarının Tarsus'tan yetişmesi bizlere büyük bir onur ve gururunu yaşatacaktır" dedi.

Başkan Can, "Fakültelerin hayat geçmesinden dolayı büyük emekleri olan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı sayın Burhanettin Kocamaz, Mersin Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. sayın Ahmet Çamsarı, Tarsus Kaymakamı sayın Bekir Atmaca, eski Kaymakamımız sayın Hasan Göç, eski Milletvekillerimiz sayın Vahap Seçer ve sayın Ahmet Tevfik Uzun, Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı sayın Ruhi Koçak, Tarsus Ticaret Borsası Başkanı Murat Kaya, Tarsus Kent Konseyi Başkanı sayın Dr.Ali Cerrahoğlu, Mersin Üniversitesi Rektör yardımcıları ve rektör danışmanları ile basın mensubu arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Yeni fakültelerin de devamını bekliyoruz" şeklinde konuştu. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tarsus'ta 'Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi' Sevinci - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement