Tarsus'ta Slalom Yarışları Yapıldı (fotoğraflı - Son Dakika
Yerel

Tarsus'ta Slalom Yarışları Yapıldı (fotoğraflı

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu ve Tarsus Otomobil Sporları Kulübü (tarosk) Organizasyonuyla Slalom Yarışları Yapıldı

25.04.2010 17:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu ve Tarsus Otomobil Sporları Kulübü (TAROSK) organizasyonuyla slalom yarışları yapıldı.

Tarsus Kaymakamı Mehmet Gödekmerdan yarışma öncesi yaptığı açıklamada, İslam ve Hristiyan alemi açısından çok önemli bir kent olan Tarsus'un bu tür etkinliklerle adını uluslararası platformda duyurmaya devam ettiğini söyledi.

Yedi Uyurlar olarak bilinen Eshab-ı Kehf yanındaki pistte gerçekleştirilen yarışma ve diğer aktivitelerin de Tarsus'un adını duyurup, tanıtmada önemli bir rol oynadığını belirten Gödekmerdan, 'Bu organizasyona emeği geçenlere ve yarışmalara katılan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum' dedi.

Tarsus Otomobil Sporları Kulübü Genel Koordinatörü Ömer Şen de Türkiye Slalom Şampiyonasının Mersin ve Adana ayağının gerçekleştirildiğini ifade etti.

Şen, şöyle konuştu:

'Bay ve bayan olmak üzere iki kategoriden oluşan yarışmaya 16 kişi katıldı. Katılımcılar yarışa kendi standart araçları ile katılıyorlar. Yarışın birincileri 2 Mayıs 2010 tarihinde Ankara'da yapılacak olan finalde diğer illerin birincileri ile yarışacak. Ankara'daki final yarışında yarış araçları (TOSFED) Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu tarafından temin edilecektir.'

Yarışmanın iki bayan sürücüsünden Nihal Kurt da 4 yıldır otomobil sporlarıyla ilgilendiğini ve kendini çok iyi geliştirdiğini belirterek, yarışlarda büyük bir heyecan yaşadığını söyledi.

Öte yandan, yarışma öncesinde yaklaşık 200 motosiklet tutkunu gösteri yaptı.

Yarışma sonunda erkeklerde Adana il birinciliğini Çağatay Dinçer elde ederken Ahmet Adıyaman 2'nci, Demir Ali Bağcı 3'üncü oldu. Mersin il kategorisinde Serkan Uyar 1'inci, Fuat Tügen 2'nci olurken Turgay Engin Kahraman 3'ncülük elde etti.

Adana'dan katılan olmayan bayan kategorisinde Mersin birinciliğini Nihal Kurt alırken Medine Akça da ikinci oldu. Genel klasmanda ise Çağatay Dinçer birinci, Serkan Uyar 2'nci ve Suat Tügen 3'ncü oldu.

Yarışların bitiminde dereceye girenlere Kaymakam Mehmet Gödekmerdan tarafından kupaları verildi.

(SÖ-AG-SSG) - MERSİN

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Tarsus'ta Slalom Yarışları Yapıldı (fotoğraflı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement