Tarsus'ta Sokak Kavgasında Ev ve Otomobiller Yakıldı - Son Dakika
Güncel

Tarsus'ta Sokak Kavgasında Ev ve Otomobiller Yakıldı

Tarsus\'ta Sokak Kavgasında Ev ve Otomobiller Yakıldı

Mersin'in Tarsus İlçesi'nde iki grup arasında çıkan ve büyük gerginlik yaratan kavgada 4 kişi yaralandı, ev ve otomobiller yakıldı.

25.04.2016 11:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin'in Tarsus İlçesi'nde iki grup arasında çıkan ve büyük gerginlik yaratan kavgada 4 kişi yaralandı, ev ve otomobiller yakıldı.

Olay, dün akşam saatlerinde Akgedik Mahallesi'nde meydana geldi. Yaklaşık 6 ay önce mahalleye yerleşen Cono Aşireti mensubu kişilerle, aynı mahallede oturan bir grup arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Kısa sürede kavgaya dönüşen ve pompalı av tüfeğinin kullanıldığı olayda gruptakiler birbirlerine taş ve sopalarla saldırdı. Olaylar sırasında 2 ev çıkan yangında kısmen, 4 ev ise taşlanarak zarar gördü. Jandarma ve polisin güçlükle bastırdığı olaylar sırasında 1 otomobil tamamen yanarken, 5'i kısmen zarar gördü. Olay yerine ulaşan Büyükşehir Belediyesi Tarsus İtfaiye Grup Amirliği ekipleri söndürebilmek için büyük çaba harcadı. Olaylar sırasında C.T (5), A.T (30), F.Ö. (24), E.O(44) kişi av tüfeğinden çıkan saçma ve atılan taşlarla yaralanarak Tarsus Devlet Hastanesi'ndeki tedavilerinin ardından taburcu edildi.

Olaylar nedeniyle jandarma ve polisin güvenlik önlemleri ve soruşturma sürüyor.

- Mersin

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tarsus'ta Sokak Kavgasında Ev ve Otomobiller Yakıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement