Tarsus'ta Yolu Ulaşıma Kapatan Gruplara Müdahale - Son Dakika
Güncel

Tarsus'ta Yolu Ulaşıma Kapatan Gruplara Müdahale

Tarsus\'ta Yolu Ulaşıma Kapatan Gruplara Müdahale

Mersin'in Tarsus İlçesi'nde, Suruç'taki bombalı saldırıyı protesto gösterileri bu gece de sürdü.

24.07.2015 03:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin'in Tarsus İlçesi'nde, Suruç'taki bombalı saldırıyı protesto gösterileri bu gece de sürdü. Polislere molotof kokteyli, havai fişek ve taş atıp araçlara zarar veren gruplara gaz bombası ve tazyikli suyla müdahale edildi.

Şanlıurfa'nın Suruç İlçesi'nde 32 kişinin ölümüne neden olan bombalı saldırıyı protesto eden yüzleri maskeli gruplar, 5 mahallede bir araya gelerek çöp konteynerleri ve taşlarla yolları trafiğe kapattı. Olay yerine sevk edilen ekiplerin dağılmaları yönündeki anonsları aldırmayan gruptakiler, polise molotof kokteyli, havai fişek ve taş attı. Polis ekipleri de uyarılara rağmen taş, molotof kokteyli ve havai fişek atmaya devam edilmesi üzerine havaya uyarı ateşi açtı. Eylemcilerin attığı taş ve şişelerden zırhlı aracın ön camı zarar görürken, TOMA'nın da lastikleri patladı. Polis, uyarılara rağmen taş atmaya devam eden gruplara gaz bombası ve tazyikli suyla müdahale etti.

Öte yandan olayların olduğu mahalledeki hemzemin geçidin etrafında toplanan bir grup trenlerin geçişi sırasında molotof kokteyli ve taş attı. Polis ekipleri de gruba biber gazıyla müdahale edip, dağıttı. Olaylar sırasında bir kişinin de molotof kokteyli atmak isterken, elinde patlaması sonucu yaralandığı öğrenildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tarsus'ta Yolu Ulaşıma Kapatan Gruplara Müdahale - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement