Tarsus Yarı Maratonu Hazırlıkları Tamamlandı - Son Dakika
Yerel

Tarsus Yarı Maratonu Hazırlıkları Tamamlandı

Mersin’in Tarsus ilçe Belediyesi tarafından bu yıl 11.’si düzenlenecek olan Uluslararası Tarsus Yarı Maratonu için tüm hazırlıklar tamamlandı.

24.03.2015 11:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin'in Tarsus ilçe Belediyesi tarafından bu yıl 11.'si düzenlenecek olan Uluslararası Tarsus Yarı Maratonu için tüm hazırlıklar tamamlandı. Bugüne kadar 11 farklı ülkeden yüzlerce sporcu maratona katılmak için başvuruda bulundu.

Maratonla ilgili tüm hazırlıkların tamamlandığını belirten Belediye Başkanı Şevket Can, yarı maratonun kentin tanıtımına büyük katkı sağladığını söyledi.

Bugüne kadar 11 ülkeden yüzlerce sporcunun maratonda yer almak için müracaatta bulunduğunu belirten Belediye Başkanı Şevket Can, 29 Mart Pazar günü yapılacak koşuya tüm Tarsusluları davet etti.

Yurtiçinden ve yurtdışından maratona yüzlerce kişinin müracaat ettiğini ifade eden Başkan Can, "Tarsus Yarı Maratonu, ülkemizdeki en büyük yarı maraton organizasyonlardan biridir. 29 Mart 2015 Pazar günü 11.si gerçekleştirilecek olan Uluslararası Tarsus Yarı Maratonu ve Halk Koşusu'nda tüm Tarsusluları yanımızda görmek istiyoruz" dedi.

Maratona Türkiye'nin yanı sıra Amerika Birleşik Devletleri, Etiyopya, Almanya, Finlandiya, İngiltere, Fransa, Peru, İspanya, Kenya, Rusya ve Fas'dan sporcuların müracaat ettiği öğrenildi.

Bu yıl Maraton koşusu ardından düzenlenecek konserde ünlü pop sanatçısı Emre Aydın sahne alacak. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tarsus Yarı Maratonu Hazırlıkları Tamamlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement