76 Yaşındaki Adam 2 Aylık Eşini 8 Yerinden Bıçakladı - Son Dakika
Güncel

76 Yaşındaki Adam 2 Aylık Eşini 8 Yerinden Bıçakladı

76 Yaşındaki Adam 2 Aylık Eşini 8 Yerinden Bıçakladı

Aydın'ın Didim İlçesi'nde, eşi, 76 yaşındaki Fahrettin Diren, tarafından, vücudunun 8 yerinden bıçaklanan film yapımcısı, 52 yaşındaki Sema Tanrıverdi Diren, ağır yaralandı.

03.09.2014 17:32  Güncelleme: 18:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın'ın Didim İlçesi'nde, eşi, 76 yaşındaki Fahrettin Diren, tarafından, vücudunun 8 yerinden bıçaklanan film yapımcısı, 52 yaşındaki Sema Tanrıverdi Diren, ağır yaralandı. Diren, gözaltına alındı.

2 AY ÖNCE EVLENDİLER

Film yapımcısı Sema Tanrıverdi Diren, 2 ay önce ikinci evliliğini yaptığı eşi, Fahrettin Diren ile bugün saat 13.00 sıralarında, Efeler Mahallesi, Koca Mustafa Paşa Caddesi, 1561 Sokak'taki evlerinde henüz belirlenemeyen nedenle tartıştı. Tartışmanın uzaması üzerine Fahrettin Diren mutfaktan kaptığı bıçakla ilk evliliğinden biri 8 diğeri 14 yaşında iki çocuğu olan genç kadını boynun altı, göğüs ve sırtından toplam 8 bıçak darbesiyle yaralandı. Kanlar içinde, can havliyle evden çıkan genç kadın bahçe kapısını önünde yere yığıldı. Komşuları ve çevredekiler ilk müdahaleyi yapıp, durumu polise ve 112 Acil Servis ekibine bildirdi. Bu sırada gelen 8 yaşındaki A.B.'nin "Anne ne olur yaşa" diyerek ağlaması yürekleri dağladı.

KADININ DURUMU AĞIR

Ambulansla Didim Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Diren, buradaki ilk müdahale ardından durumu ağır olduğu için Aydın Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Diren'in sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi. Polis, olayın ardından sık tartıştıkları belirtilen 2 aylık eşini yaralayan Fahrettin Diren'i gözaltına alırken, soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Didim Kibele Kadın Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği üyeleri, olayın takipçisi olacaklarını belirtip, eşinin bıçaklayan Fahrettin Diren'in tutuklanması gerektiğini belirtti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 76 Yaşındaki Adam 2 Aylık Eşini 8 Yerinden Bıçakladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • hasip: baban yaşındaki kart zamparayla evlenirsen olacağı budur aranızda tam 24 yaş farkı var adamın kesin parana gitmişindir al işte buldun belanı 21 7 Yanıtla
  • KAMBOÇYALI: PARAYI ALSAYDI DÜDÜK ÇALICAKTI KESİN OLMADI 11 1 Yanıtla
  • UKKUS;: Bir şarkı vardı ' Ah dede vah dede sen neymişsin sen. . . . ' 7 2 Yanıtla
  • Mtn: Acep niye bicakladi Artik film olmiycakmi laaaaaaa 2 5 Yanıtla
  • aa: iyi de kendisinden 24 yaş küçük kadınla evlenen adamını suçu yok mu O bilmiyor mu kadın neden evleniyor çok mu meraklı kadın bu kadar yaşlı biriyle evlenmeye yorum yaparken iki taraflı yapın beyler bayanlar tek tarafı suçlamayın 6 0 Yanıtla
  • Mersin'de aranan şahıslara şafak operasyonu: 78 gözaltı
    11:49 Mersin'de aranan şahıslara şafak operasyonu: 78 gözaltı

    Mersin'de çeşitli suçlardan aranan şahıslara yönelik gerçekleştirilen şafak operasyonunda 78 kişi gözaltına alındı. Operasyon, dolandırıcılık, yaralama, hakaret, hırsızlık ve tehdit gibi suçlardan aranan şahısların yakalanması amacıyla düzenlendi. Gözaltına alınan şahıslarla ilgili işlemler devam ediyor.

  • Nazilli Belediye Başkanı Dr. Ertuğrul Tetik, Bahar Konseri'nde bin kişilik salon müjdesi verdi
    11:47 Nazilli Belediye Başkanı Dr. Ertuğrul Tetik, Bahar Konseri'nde bin kişilik salon müjdesi verdi

    Nazilli Belediye Başkanı Dr. Ertuğrul Tetik, Türk Sanat Müziği Korosu'nun Bahar Konseri'nde kente bin kişilik konferans ve tiyatro salonu kazandıracaklarının müjdesini verdi.

  • Sığacık'ta Teos Marina'nın kapasitesinin artırılmasına protesto
    11:45 Sığacık'ta Teos Marina'nın kapasitesinin artırılmasına protesto

    Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin'in çağrısıyla Sığacık'ta bulunan Teos Marina'nın kapasitesinin artırılmasına karşı protesto düzenlendi. Yetişkin, marina yapımının başında verilen vaatlerin yerine getirilmediğini iddia etti.

  • Bahamalar bayraklı kruvaziyer Bodrum'a geldi
    11:43 Bahamalar bayraklı kruvaziyer Bodrum'a geldi

    Kuşadası Limanı'ndan gelen Bahamalar bayraklı 'Star Legend' isimli kruvaziyer, Muğla'nın Bodrum ilçesine ulaştı. Gemide bulunan 180 yolcu ve 199 personel, pasaport işlemlerinin ardından turistik ilçeyi gezdi. Turistler, Paşatarlası ve Kumbahçe sahilinde alışveriş yaparken bazıları da sahilde güneşlendi. Geminin akşam saatlerinde Rodos Limanı'na hareket edeceği belirtildi.

  • TCMB'nin Nisan Ayı Piyasa Katılımcıları Anketi Sonuçları Açıklandı
    11:43 TCMB'nin Nisan Ayı Piyasa Katılımcıları Anketi Sonuçları Açıklandı

    Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) nisan ayı piyasa katılımcıları anketi sonuçlarına göre, yıl sonu enflasyon beklentisi bir önceki anket döneminde yüzde 44,19 iken bu anket döneminde yüzde 44,16'ya, dolar/TL beklentisi ise 40,53'den 40,01 TL'ye geriledi. TCMB'nin politika faizine ilişkin cari ay ve 3 ay sonrası için beklenti yüzde 50 oldu.

  • Seferihisar'da Teos Marina'nın Kapasitesinin Artırılmasına Karşı Protesto
    11:43 Seferihisar'da Teos Marina'nın Kapasitesinin Artırılmasına Karşı Protesto

    Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin'in çağrısıyla Teos Marina'nın kapasitesinin artırılmasına karşı düzenlenen eylemde, vatandaşlar marinanın rant uğruna talan edilmesine izin vermeyeceklerini belirtti.


Advertisement