Öfkeli kayınpeder, çocuğunu görmek isteyen damadını başından vurarak öldürdü - Son Dakika
3.Sayfa

Öfkeli kayınpeder, çocuğunu görmek isteyen damadını başından vurarak öldürdü

Kocaeli'de boşanma aşamasındaki eşinin evine giden Fikret Demiral, tartıştığı kayınpederi Mehmet Aydın tarafından başından silahla vurularak öldürüldü.

06.12.2020 18:31  Güncelleme: 19:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde Fikret Demiral, boşanma aşamasındaki eşinin Özgürlük Mahallesi Muammer Aksoy Caddesi'ndeki evine giderek çocuğunu görmek istedi.

4 EL ATEŞ ETTİ

Bu sırada evde bulunan kayınpederi Mehmet Aydın ile tartışmaya başlayan Demiral, daha sonra dışarı çıktı. Aydın, peşinden gittiği damadı Demiral'a, yanındaki silahla 4 el ateş etti.

TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

Başından ve çeşitli yerlerinden yaralanan Demiral, kaldırıldığı özel hastanede müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Zanlı Mehmet Aydın, emniyete giderek polise teslim oldu.

TUTUKLANDI

Emniyetteki işlemleri tamamlanan Mehmet Aydın, sağlık kontrolünün ardından Gebze Adliyesi'ne götürüldü. Zanlı, çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı.

Öfkeli kayınpeder, çocuğunu görmek isteyen damadını başından vurarak öldürdü
Kaynak: AA

Son Dakika 3.Sayfa Öfkeli kayınpeder, çocuğunu görmek isteyen damadını başından vurarak öldürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • andsmero: kızın babası kızına neden ev açmış adam çocugunu gormeye gelmiş niye öldürmüş baba evine giden kızının bu ölümde parmağı var ve çocuguna ılerde deden babanı öldürdü diyecek 0 0 Yanıtla
  • Ya: Ne gerek var babam değdi mi şimdi 0 0 Yanıtla
  • İzmit'teki Market Yangını 2 Saatte Kontrol Altına Alındı
    16:14 İzmit'teki Market Yangını 2 Saatte Kontrol Altına Alındı

    Kocaeli'nin İzmit ilçesinde bulunan bir markette çıkan yangın, 2 saat süren müdahale sonucunda kontrol altına alındı. Yangının çıkış sebebi olarak elektrik kontağı gösterilirken, içeride bulunan çalışanlar zamanında tahliye edildi. İtfaiye ekipleri yangını söndürmek için yoğun çaba sarf ederken, polis ekipleri de güvenlik önlemleri aldı. Yangın sonucunda market küle dönerken, herhangi bir can kaybı yaşanmadı. Ekiplerin sahada çalışmaları devam ediyor.

  • Malatya'da İtfaiye Ekipleri İneği Kurtardı
    16:13 Malatya'da İtfaiye Ekipleri İneği Kurtardı

    Malatya'nın Battalgazi ilçesinde bir bahçe içinde bulunan su kuyusuna düşen ineği itfaiye ekipleri kurtardı. İneğin sahibi ise itfaiye erlerine teşekkür etti.

  • Kastamonu'da silah kaçakçılarına operasyon: 7 tutuklama
    16:12 Kastamonu'da silah kaçakçılarına operasyon: 7 tutuklama

    Kastamonu'da polis ekipleri tarafından yapılan operasyonda 44 adrese düzenlenen baskında 28 kişi gözaltına alındı. Operasyonda 11 ruhsatsız tabanca, 478 fişek, 28 sentetik ecza hapı, 3 kurusıkı tabanca, 3 av tüfeği ve 52 av tüfeği fişeği ele geçirildi. Gözaltına alınan 28 kişiden 7'si tutuklandı.


Advertisement