İzmir'de Nikahsız Eşi Tarafından Darp Edilen Kadın Yaşamını Yitirdi - Son Dakika
Güncel

İzmir'de Nikahsız Eşi Tarafından Darp Edilen Kadın Yaşamını Yitirdi

İzmir\'de Nikahsız Eşi Tarafından Darp Edilen Kadın Yaşamını Yitirdi

İzmir'in Ödemiş ilçesinde, nikahsız yaşadığı eşi tarafından darp edilen 24 yaşındaki kadın yaşamını yitirdi. Aksaray'da da bir kadının kocası tarafından kolu kırıldı.

14.07.2015 13:06  Güncelleme: 14:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'in Ödemiş ilçesinde, nikahsız yaşadığı Orhan Y. tarafından dövülen 24 yaşındaki Yeşim Korkmaz, başına aldığı darbelerle yaşamını yitirdi. Polis, Orhan Y.'yi gözaltına aldı. Aksaray'da da eşinden dayak yediği iddiasıyla gizlice tedavi olmak için hastaneye gelen 34 yaşındaki Cansel K. isimli kadın, kocasının kolunu kırdığını söyledi.

4 YIL ÖNCE EVLENDİLER, GEÇİMSİZLİKLERİ HERGÜN BİRAZ DAHA ARTTI

Ödemiş'te hamallık yapan Orhan Y., 4 yıl önce Kiraz ilçesinde Yeşim Korkmaz ile tanıştı. Orhan Y., evlenip boşanan Yeşim Korkmaz'ı Ödemiş Meşrutiyet Mahallesi, Dikmen Caddesi'ndeki evine getirip, birlikte yaşamaya başladı. Çiftin bu birliktelikten 3 yıl önce bir kız çocukları dünyaya geldi. Çiftin arasındaki geçimsizlik zamanla daha da arttı.

EŞİ DÖVDÜ, BAŞINA ALDIĞI DARBEYLE YAŞAMINI YİTİRDİ

İddiaya göre Orhan Y. ile Yeşim Korkmaz, saat 02.00 sıralarında, henüz belirlenemeyen bir nedenle yine tartışmaya başladı. Tartışmanın uzaması üzerine sinirlenen Orhan Y., genç kadını öldüresiye dövmeye başladı. Yeşim Korkmaz, başına aldığı darbelerle olay yerinde yaşamını yitirdi.

KOMŞULAR SESİ DUYDU, POLİSE HABER VERDİ

Gürültüleri duyan komşularının haber vermesi üzerine eve gelen polis ekipleri Orhan Y.'yi gözaltına aldı. Yeşim Korkmaz'ın cesedi ise polis ve savcının olay yerindeki incelemelerinin ardından otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na gönderildi. Çiftin olay sırasında yan odada uyuduğu belirlenen çocuğu ise yakınlarına teslim edildi. Orhan Y.'nin polisteki işlemlerinin ardından bugün adliyeye sevk edileceği bildirildi.

BİR KADINA ŞİDDET OLAYI DA AKSARAY'DAN

Aksaray'da eşinden dayak yediği iddiasıyla gizlice tedavi olmak için hastaneye gelen 34 yaşındaki Cansel K., "12 yıllık evliyim. Eşim sürekli beni dövüyor. Eşim, 12 yılda 3 kez kolumu kırdı" iddiasında bulundu. Cansel K., şiddet uyguladığını söylediği eşinden şikayetçi oldu.

KOL VE VÜCUDUNDA MORLUKLARLA HASTANEYE GELDİ

Aksaray'a bağlı Karacaören köyünde oturan 12 yıllık evli Cansel K., bu sabah saatlerinde eşi Erdal K.'den dayak yediği iddiasıyla Aksaray Devlet Hastanesi'ne geldi. Kol ve vücudunda morluklar olan Cansel K., eşinden sürekli şiddet gördüğünü iddia etti.

"12 YILLIK EVLİYİM EŞİM SÜREKLİ BENİ DÖVÜYOR"

Eşinin ölümle tehdit ettiği içinde bugüne kadar şikayetçi olamadığını ileri süren Cansel K., şunları söyledi:

"12 yıllık evliyim ve eşim sürekli beni dövüyor. Eşim, 12 yılda 3 kez kolumu kırdı. Benim şikayetçi olmamı engelliyor, tehdit ediyor. Her doktora geldiğimizde o da benimle birlikte geliyor ve doktora düştüğümü söylüyor. 3 gün öncede yine dövdü. Kol, sırtım ve bacaklarımda morarmalar oldu. Birlikte doktora geldik. Yine düştüğümü söyledi. Dün tekrar beni dövdü. Bugün gizlice evden kaçıp, tedavi olmaya ve sağlık raporu almaya geldim. Ardından da gidip şikayetçi olacağım."

Cansel K.'nin, şikayeti üzerine jandarmanın Erdal K.'yi gözaltına almak için çalışma başlattığı ifade edildi.



Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İzmir'de Nikahsız Eşi Tarafından Darp Edilen Kadın Yaşamını Yitirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement