Taşburun Balıkçıları Sıkıntılarının Giderilmesini Bekliyor - Son Dakika
Yerel

Taşburun Balıkçıları Sıkıntılarının Giderilmesini Bekliyor

Taşburun Balıkçıları Sıkıntılarının Giderilmesini Bekliyor

Aydın’ın Didim ilçesinde, Taşburun mevkisinde bulunan balıkçılar 55 yıldır elektrik, su ve tuvalet sorunu yaşadıkları belirtildiS.S Akköy Su Ürünleri ve Satış Kooperatifi Başkanı Cengiz Ovalıoğlu, 1959 yılında kurulan kooperatifin 57 üyesi olduğunu belirterek, 55 yıldır Taşburun balıkçıların elektrik, su ve tuvalet sorunu yaşadığını söyledi.

10.06.2014 09:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın'ın Didim ilçesinde, Taşburun mevkisinde bulunan balıkçılar 55 yıldır elektrik, su ve tuvalet sorunu yaşadıkları belirtildi

S.S Akköy Su Ürünleri ve Satış Kooperatifi Başkanı Cengiz Ovalıoğlu, 1959 yılında kurulan kooperatifin 57 üyesi olduğunu belirterek, 55 yıldır Taşburun balıkçıların elektrik, su ve tuvalet sorunu yaşadığını söyledi.

Didim sahillerinde en güvenli balıkçı sığınağın Taşburun balıkçı limanı olduğunu belirten Ovalıoğlu, balıkçı limanın da balık işleme, buz üretme, soğuk hava depoları üniteleri ile balıkçı lokantası, kaffe, konaklama, tekne çekim alanı, bakım ve onarım atölyeleri'nde içinde yer aldığı bir yapı kompleksi düşündüklerini ancak, Milli Parklar Müdürlüğü ile sorunları çözemedikleri için kıyıda yer alan makilik alanı Didim Mal Müdürlüğünden bir türlü kiralayamadıklarını ifade etti.

Didim Taşburun'dan çıkartılan balıkların direk kapalı donanımlı kamyonetlerle balık işleme merkezlerine taşındığını söyleyen Ovalıoğlu, Büyükşehir kapsamına alınan Aydın'da gerek Didim belediyesi gerek Aydın Büyükşehir Belediyesinden sorunlarının çözümü için yardım beklediklerini belirtti. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Taşburun Balıkçıları Sıkıntılarının Giderilmesini Bekliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement