Taşçı: "Atakum'da 'Yaptım Oldu' Yok" - Son Dakika
Yerel

Taşçı: "Atakum'da 'Yaptım Oldu' Yok"

Taşçı: "Atakum\'da \'Yaptım Oldu\' Yok"

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Biz de ‘yaptım oldu’ yok. Vatandaşlarımızın taleplerini dinler, sorunları tespit eder ve bu sorunları çözeriz” dedi.

11.05.2015 14:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, "Biz de 'yaptım oldu' yok. Vatandaşlarımızın taleplerini dinler, sorunları tespit eder ve bu sorunları çözeriz" dedi.

Büyükşehir Yasası'yla birlikte köy statüsünden mahalle statüsüne geçen yerleşim alanlarında uygulanan kapsamlı yol ve kaldırım çalışmalarını inceleyen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, vatandaşlarla sohbet etti, çocuklara hediye dağıttı. Atakum ilçe merkezinde mahallelerde yaşanan cadde ve sokaklardaki yol sorunlarının bir an önce giderilmesi için ekiplerin hızlı bir çalışma temposu içerisinde olduğunu belirten Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, ilçe merkezine uzakta kalan mahalleler için de aynı hızla çalışmalar gerçekleştirildiğini kaydetti.

Büyükşehir Yasası'nın ardından mahalle statüsüne kavuşan eski köylerin rutin kapsamlı çalışmaları sonucunda belediye hizmetleriyle tanışmaya başladığını ifade eden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, "Yıllarca hizmetten mahrum kalmış, yeni yasa ile mahalle statüsüne kavuşmuş yerleşim alanlarında önemli çalışmalar yapıyoruz. Mahallelerimizde çamurlu yollardan modern kilitli parke taşlarına geçiyoruz. Bu durum haliyle vatandaşımızın yüzünü güldürüyor. Aldığımız olumlu tepkiler de bizim ne kadar önemli işlere imza attığımızı gösteriyor" diye konuştu.

Çalışmaları incelemek üzere mahalle ziyaretleri gerçekleştiren Başkan Taşçı, mahalle sakinlerinin yakın ilgisiyle karşılaşıyor. Vatandaşlara isteklerini sorup, kendisine yöneltilen talepleri dinleyen Başkan Taşçı, "Bizim belediyecilik anlayışımızda 'yaptım oldu' mantığıyla hareket edilmez. Vatandaşlarımızın taleplerini dinler, sorunları tespit eder ve bu sorunları çözeriz. Bunu yaparken de en ufak bir ayrım gözetmeksizin en iyi çalışmayı ortaya koyuyoruz. Atakum ilçesi daha iyi çalışmaları hak ediyor. Biz de daha iyisi için çalışıyoruz" şeklinde konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Taşçı: 'Atakum'da 'Yaptım Oldu' Yok' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement