Taşçı: "Kültüre ve Sanata Önem Veriyoruz" - Son Dakika
Yerel

Taşçı: "Kültüre ve Sanata Önem Veriyoruz"

Taşçı: "Kültüre ve Sanata Önem Veriyoruz"

Dansçılarla buluşan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Bir kesimin değil, her kesimin içerisinde bulunabileceği kültürel ve sanatsal etkinlikler ile başta gençlerimiz olmak üzere her yaş grubunun sosyal hayat içerisinde yer almasına katkı sağlamak istiyoruz” dedi.

30.10.2015 12:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dansçılarla buluşan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, "Bir kesimin değil, her kesimin içerisinde bulunabileceği kültürel ve sanatsal etkinlikler ile başta gençlerimiz olmak üzere her yaş grubunun sosyal hayat içerisinde yer almasına katkı sağlamak istiyoruz" dedi.

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Atakum ilçesinde faaliyetlerini sürdüren Dans Et Samsun Grubu'nun dansçılarıyla buluştu. Grubun yöneticisi ve eğitmeni Gizem Birsöz Erkan'ın organize ettiği ve Yalı Kafe'de gerçekleşen buluşmada, Başkan Taşçı, genç dansçılarla ülke gündeminden yerel yönetimlere, kültürel etkinliklerden belediye projelerine kadar farklı konular üzerine sohbet etti.

"KÜLTÜREL FAALİYETLER ÖNEMLİ"

Çoğunluğu üniversite öğrencilerinden oluşan ve yüzlerce üyesi bulunan Dans Et Samsun Grubu'nun dansçılarına kültürel ve sanatsal faaliyetlerin öneminden bahseden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, "Kültürel etkinliklere ağırlık veren, sanatsal faaliyetlerin her zaman içerisinde olan bir belediyecilik anlayışı ile hareket ediyoruz. Bir kesimin değil, her kesimin içerisinde bulunabileceği etkinlikler ile başta gençlerimiz olmak üzere her yaş grubunun sosyal hayat içerisinde yer almasına katkı sağlamak istiyoruz. Bu anlamda Dans Et Samsun Grubu'nun faaliyetlerini takdirle takip ediyoruz. Atakum Belediyesi olarak faaliyetlerinde işbirliği yapmak, ilçemizde daha çok gencimizi etkinlikleriyle buluşturmak için üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız" şeklinde konuştu.

GENÇLERE 'FİDAN DİKİN' TAVSİYESİ

Buluşmaya katılan gençlerden doğaya karşı daha fazla duyarlı olmaları yönünde ricada bulunan Başkan Taşçı, "Atakum ilçesi hızla gelişiyor, değişiyor. Bu da beraberinde konut sayısının sürekli artmasını getiriyor. Konut sayısı arttıkça yeşil alanların azalmaya başlamasıyla birlikte biz de Atakum Belediyesi olarak düğmeye bastık. Yeni bina yapanlar, konut ve dükkan sayısı kadar fidan dikmeden iskan vermiyoruz. Öte yandan gelen talepler doğrultusunda eski yapılarda oturan vatandaşlarımız için de fidan dikiyoruz. Yine aynı düşünceden hareketle içerisinde tohumların bulunduğu kalemleri dağıtıyoruz. Daha yeşil bir Atakum için çalışıyoruz. Bu çalışmalara özellikle gençlerimizden destek bekliyoruz. Dans Et Samsun Grubu olarak sizlerden de en az bir fidanı toprakla buluşturmanızı istiyoruz" diye konuştu.

"TAŞÇI BÜYÜK ŞANS"

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı'nın projelerini ve çalışmalarını yakından takip ettiklerini söyleyen Dans Et Samsun Grubu yöneticisi ve eğitmeni Gizem Birsöz Erkan, "Bir Atakumlu olarak ve Atakum'da faaliyet gösteren dans grubu olarak Başkan Taşçı'nın projelerini, çalışmalarını ve kültürel etkinliklerini beğeniyle takip ediyoruz. Özellikle gençlerle olan yakın iletişimi bizleri son derece memnun ediyor. Bizler de Dans Et Samsun Grubu olarak ilçemizin değişim ve gelişimine katkı sağlamak adına üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazır olduğumuzu ifade etmek için bu buluşmayı gerçekleştirdik. Kendisine kültüre, sanata ve sanatçıya verdiği destekten dolayı kutluyoruz. Başkan Taşçı, ilçemiz adına büyük bir şans ve bizler de bu şansı en iyi şekilde değerlendirmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

ÖZÇEKİM MODASINA UYDULAR

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı'nın eşi Fatma Taşçı ve Atakum Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Şentürk'ün de katıldığı buluşmanın sonunda gençler son günlerin moda pozu 'özçekim' yapmak istedi. Gençlerin bu talebini kırmayan Başkan Taşçı'ya daha sonra dansçı gençler adına Gizem Birsöz Erkan, teşekkür plaketi verdi. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Taşçı: 'Kültüre ve Sanata Önem Veriyoruz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement