Taşçı'ya 'Duygu Gürcan' Teşekkürü - Son Dakika
Yerel

Taşçı'ya 'Duygu Gürcan' Teşekkürü

Taşçı\'ya \'Duygu Gürcan\' Teşekkürü

Samsun’da geçirdiği beyin kanaması sonucu karnındaki 8 aylık bebeğiyle birlikte hayatını kaybeden Duygu Gürcan’ın adının Atakum’da bir parka verildiği için Duygu Gürcan’ın eşi Kürşat Gürcan, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı’yı makamında ziyaret ederek teşekkür etti.

06.12.2015 17:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun'da geçirdiği beyin kanaması sonucu karnındaki 8 aylık bebeğiyle birlikte hayatını kaybeden Duygu Gürcan'ın adının Atakum'da bir parka verildiği için Duygu Gürcan'ın eşi Kürşat Gürcan, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı'yı makamında ziyaret ederek teşekkür etti.

Samsun'da 10 ay önce beyin kanaması geçirerek karnındaki bebeğiyle birlikte hayatını kaybeden 8 aylık hamile Duygu Gürcan'ın adının Atakum İlçesinde bir parkta yaşatılacak olmasına, eşi Kürşat Gürcan'dan teşekkür geldi. Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı'yı makamında ziyaret eden Kürşat Gürcan, "Eşimin adının yaşatılacak olması karşısında memnun olduk. Başkan Taşçı'ya ve belediye meclis üyelerine teşekkür ediyoruz. Eşimi kaybetmenin acısı içimde asla dinmeyecektir. Severek ve büyük bir aşkla evlendiğim eşimin böylesi acı bir şekilde hayatını kaybetmesi, devamında organlarıyla 6 kişiye hayat vermesi, benim o organlarla yeniden hayata tutunanlarla bir araya gelmem, kelimelerle anlatılacak bir süreç değildi. Bu sürecinin ardından Atakum Belediyesi'nin böylesi önemli bir adım atması hem beni hem de eşimin ailesini son derece memnun etti. Başkan Taşçı'ya ve Atakum Belediyesi Meclis Üyelerine teşekkür ediyorum" dedi.

TAŞÇI: "ÇOK KISA BİR SÜRE SONRA HİZMETE AÇACAĞIZ"

Teşekkür ziyareti karşısında duyduğu memnuniyeti dile getiren Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, "Duygu Gürcan kızımızın hayatını kaybedişi hepimizi derinden yaraladı. Karnında 8 aylık çocuğuyla, genç yaşta vefat eden kızımızın, aramızdan ayrılışının hemen ardından ailesinin yaptığı organ bağışı ise herkese örnek olacak niteliktedir. Bu örnek davranış, 6 vatandaşımızı hayata bağladı. Biz hem kızımızın adını yaşatmak hem de organ bağışı konusunda ailenin davranışının örnek olması için adının bir parkımızda yaşatılmasına karar verdik. Belediye meclisimizde, meclis üyelerimizin tamamının oy birliği ile karar verdik. Parkla ilgili çalışmaları tamamlanmak üzere. Çok kısa bir süre sonra hizmete açacağız. Teşekkür ziyaretiyle bizleri memnun eden Kürşat Gürcan kardeşime ve ailesine bir kez daha başsağlığı diliyorum" diye konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Taşçı'ya 'Duygu Gürcan' Teşekkürü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement