Taşdelen Çerkezlerle İftar Yemeğinde Bir Arya Geldi - Son Dakika
Yerel

Taşdelen Çerkezlerle İftar Yemeğinde Bir Arya Geldi

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Kafkas Dernekleri Federasyonu ve Çerkez Derneği çatısı altında bir araya gelen Çerkezlere iftar verdi.

24.06.2016 12:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Kafkas Dernekleri Federasyonu ve Çerkez Derneği çatısı altında bir araya gelen Çerkezlere iftar verdi.

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, sivil toplum örgütleri ve meslek odalarına iftar daveti vermeye devam ediyor. Yaşamkent'te Çankaya Belediyesi Maykop Parkı içerisinde yer alan tesislerde kurulan iftar sofrasında Çerkezleri ağırlayan Başkan Taşdelen, gelenekselleştirdikleri iftar buluşmalarının dostluğun ve dayanışmanın bir örneği olduğunu belirtti.

İftar yemeği sonrası yaptığı konuşmada konuklarını selamlayan Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Ramazan ayının barışın, kardeşliğin ayı olmasını diledi. Sofrayı ve lokmayı paylaşmanın önemine değinen Taşdelen, ülkemizin geçtiği zor koşullardan da söz ederek, birlik dayanışma ve kardeşlik duygusu ile her zorluğun aşılacağını ifade etti.

Başkan Taşdelen'in her etkinliklerinde yanlarında olduğunu, kendilerine her konuda destek verdiğini belirten Çerkez Derneği Başkan Yardımcısı Murat Ertan, "Bir Çerkez dostu olan Başkanımız Taşdelen'e iftar yemeği buluşması için de ayrıca teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Ramazan ayının barış ve dayanışmaya vesile olmasını dileyen Kafkas Dernekleri Federasyonu Başkanı Yaşar Aslankaya ise sınır komşulardaki ülkelerden gelen Çerkez soydaşları için başlattıkları kampanyadan söz ederek, "Her konuda olduğu gibi, bizleri yalnız bırakmadığı için Alper Taşdelen'e teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.

CHP Çankaya İlçe Başkanı Selçuk Dereli ve Belediye Meclis üyelerinin de katıldığı iftarda, dernek üyelerinden Suzan Arı koleksiyonunun en değerli parçası olduğunu söylediği ressam Meral Fidan tarafından yapılmış Çerkez düğünü tablosunu derneğe armağan etti. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Taşdelen Çerkezlerle İftar Yemeğinde Bir Arya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement