Taşeron İşçileri Buzlu Suları Başlarından Aşağı Döktüler - Son Dakika
Güncel

Taşeron İşçileri Buzlu Suları Başlarından Aşağı Döktüler

Taşeron İşçileri Buzlu Suları Başlarından Aşağı Döktüler

Adana'da Kamu Şirket Çalışanları Eğitim Kültür Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği üyeleri, buzlu su dolu kovaları başlarından dökerek taşeronluğu protesto etti.

03.09.2014 09:55  Güncelleme: 11:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'da Kamu Şirket Çalışanları Eğitim Kültür Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği üyeleri, buzlu su dolu kovaları başlarından aşağı dökerek yaptıkları eylemde taşeronluğa son verilmesini istedi.

Adana'da Kamu Şirket Çalışanları Eğitim Kültür Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği üyeleri, taşeronluğa son verilmesi için İnönü Parkı'nda eylem yaptı. Az sayıda dernek üyesi, burada toplanarak bir süre slogan attı. Daha sonda açıklamalarda bulunan Dernek Başkan Yardımcısı Uğur Sınaç, "Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız sayın Faruk Çelik'i Türkiye'de taşeron kölelik sistemini kaldırmak için ne kadar samimi olduğunu göstermesi için bir kova su dökme kampanyasına davet ediyorum. Zaten bakanımız bu düzenin kölelik olduğunu her konuşmasında vurgulamaktadır. Taşeron işçiler olarak bu düzene sabrımızın kalmadığını, 'müjde taşerona kadro gelecek' kelimelerini duymaktan psikolojimizin bozulduğunu, artık duygularımızla oynanmamasını diliyor ve istiyorum" dedi.

Açıklamaların ardından işçiler, buzlu su dolu kovaları başlarından aşağı döktü. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Taşeron İşçileri Buzlu Suları Başlarından Aşağı Döktüler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement