Tasiad'dan Emniyet Müdürü Çelik'e Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Tasiad'dan Emniyet Müdürü Çelik'e Ziyaret

Tarsus Sanayici ve İşadamları Derneği (TASİAD) Başkanı Yakup Ateş ve yönetim kurulu üyeleri, İlçe Emniyet Müdürü Haydar Çelik'i makamında ziyaret etti.

18.09.2014 12:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tarsus Sanayici ve İşadamları Derneği (TASİAD) Başkanı Yakup Ateş ve yönetim kurulu üyeleri, İlçe Emniyet Müdürü Haydar Çelik'i makamında ziyaret etti.

Ateş, ziyarette yaptığı konuşmada, Çukurova yöresinin daha çok gelişmesi ve kalkınması için çalıştıklarını söyledi.

Bölgedeki sivil toplum kuruluşlarıyla ortak akılda birleşerek ve ortak stratejiler geliştirerek güçlerini birleştireceklerini belirten Ateş, "Dün olduğu gibi bugün ve yarın biz iş insanlarına çok görev düşmekte. Kentimiz, bölgemiz ve ülkemiz için hep birlikte ve bireysel olarak yapacağımız çok şeyler var. Geleceğe emin adımlarla ulaşmak için daha çok çalışmak, daha çok birlik ve beraberlik içinde olmak, daha çok ortak akılda buluşmaya ihtiyacımız bulunmakta"  diye konuştu.

Çelik de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, emniyet teşkilatı olarak günün 24 saati halkın can ve mal güvenliği ile huzuru için çalıştıklarını söyledi.

Toplumun huzuru için tüm sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlara her türlü desteği verdiklerini ifade eden Çelik, "Kamu düzenini sağlamak görevimizdir. Göreve geldiğimden bu yana kentimizin asayişi başta olmak üzere ve özellikle uyuşturucu ticaretine karşı tüm gücümüzle devam edeceğiz" dedi. - Mersin

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Tasiad'dan Emniyet Müdürü Çelik'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement