Taşkesti Belediye Başkanı Özcan."Sarot Kaplıcası Sayesinde Her Yıl Beldemize 60 Bin Kişi Gelip... - Son Dakika
Yerel

Taşkesti Belediye Başkanı Özcan."Sarot Kaplıcası Sayesinde Her Yıl Beldemize 60 Bin Kişi Gelip...

Mudurnu'ya bağlı Taşkesti Beldesi Belediye Başkanı Tahsin Özcan, "Sarot Kaplıcası sayesinde her yıl beldemize 60 bin kişi gelip gidecek" dedi.

12.04.2013 12:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mudurnu'ya bağlı Taşkesti Beldesi Belediye Başkanı Tahsin Özcan, "Sarot Kaplıcası sayesinde her yıl beldemize 60 bin kişi gelip gidecek" dedi.

Beldede yapılan çalışmalar hakkında AA muhabirine bilgi veren Özcan, Taşkesti'ye Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından konut yapılması için başlatılan girişimlerin sonuç verdiğini, 112 konut, çarşı ve orman binasının yapımı için çalışmaların başladığını söyledi.

Taşkesti'nin önünün açık olduğunu belirten Özcan, "Beldemizde bulunan Sarot Termal Kaplıcalarının önü açık. Sarot Kaplıcası sayesinde her yıl beldemize 60 bin kişi gelip gidecek. Kaplıca sayesinde beldemize tatilci akını olacak" diye konuştu.

Özcan, Abant-Taşkesti karayolunda yapılacak olan bakımla beldeye gelecek olan tatilci sayısının artacağını ifade etti.

Hızlı Tren Projesi'nin bölge için çok önemli olduğunu belirten Özcan,

"Mudurnu - Taşkesti arasına bir istasyon kurulması için çalışmalarımız var. İstasyonun kurulması bölge ekonomisine büyük katkı sağlayacaktır. Bunun için gerekli girişimlerimiz devam ediyor" şeklinde konuştu. - BOLU

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Taşkesti Belediye Başkanı Özcan.'Sarot Kaplıcası Sayesinde Her Yıl Beldemize 60 Bin Kişi Gelip... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement